| Maradona2011 a întrebat:

Buna TPU . Va Rogg Ajutati-ma ! Sunt disperat . Vreau sa intru pe ID imi spune ca nu e buna parola . am dat la " forgott password " am scris ID si codul . cand dau next . imi da o eroare "If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password. " . ce pot sa fac sa imi recapat ID-ul . dau Fundaa

Răspuns Câştigător
| Mandark a răspuns:

Stai linistit nu e cv chiar grav am patit si eu exact la fel. sfatul meu e sa dai al customer care si sa le scrii in engleza ca nu ti merge id ul si in cateva zile om sa l deblocheze. deci nu stiu in cate zile, mie mi l-a deblocat intr-o saptmana si vezi sa scrii un email acolo ca o sa ti dea raspuns ei cand iti merge id-ul. Asta e tot sper ca te-am ajutat happy Funda?

2 răspunsuri:
| Tynnna a răspuns:

Poate problema e la messenger sau la calculatorul tau. Ai incercat sa iti schimbi parola de pe alt calculator? Sau sa descarci mess-ul din nou.cine stie. Intra pe www.meebo.com si in josul paginii scrie "looking for meebo messenger?".dai click acolo si apoi te loghezi cu id-ul si parola de mess unde scrie yahoo. poate merge... pana rezolvi problema... :-?