Sa scrii locul de munca a bunicii tale, un cuvant ceva, ce ai scris tu cand ti-ai facut contul de facebook!
Salut Darius... Aceelasi lucru mi s-a intamplat si mie cu ceva timp in urma, este simplu. Apesi pe " nu mai am acces la acceastea" dupa care o sa introduci un numar de telefon sau o adresa de mail. o sa fie simplu, trebuie sa urmezi doar pasii. funda?
Dar am urmat pasii problema este ca imi pune o intrebare gen Care a fost ocupatia bunici tale? orice scriu aiurea nu merge. ce trebuie sa fac. Mersi
Nu mai stiu intrebarea acea, dar cum pot sa fac sa am aceeasi metoda ca si cum a fost inainte sa imi trimita pe email codu. singura optiune zice nu mai ai acess la acestea? ce pot sa fac?
Sa scrii locul de munca a bunicii tale, un cuvant ceva, ce ai scris tu cand ti-ai facut contul de facebook!
Dar cand scriu numarul de telefon sau un alt email, imi cere o intrebare care a fost ocupatia bunici tale? orice raspuns scriu degeaba. De ce?
Daca ti-ai scris nr de telefon atunci nu stiu unde scrie sa iti trimita un mesaj cu un cod prin care o sa te lase (normal)sa ti-o schimbi. Si mie mi s-a intamplat acum 2 luni si am rezolvat in acelasi mod. Sper sa-ti mearga
AlexMaftei2001 întreabă: