Suna foarte interesant "Tinerete fara de paradis"! Primul lucru la care m-am gandit cand am citit a fost chinul copiilor orfani, care nu au parinti si traiesc in strada.acestia nu pot simti caldura unui camin, bucuria de a avea pe cineva sa-ti poarte de grija si sa te iubeasca, sa-ti fie alaturi...sarmanii chiar au o tinerete fara de paradis. Sper ca am inteles bine intrebarea.Eu,pe baza acestei informatii,as pune intrebari de genul :
"Cunoasteti pe cineva care se afla in aceasta situatie? V-ati gandit vreodata cum e viata acestor copii si sa incercati sa ii ajutati cu o vorba buna sau ii evitati?(din comoditatea de a nu va implica,vorba aceea:"Cine nu se implica,nu se complica" )";
"Cum ati ajuta copiii cu aceasta problema?"
In afara de intrebari,daca exista posibilitati,puteti face un mic proiect pentru a ajuta orfanii care traiesc peste tot si nicaieri. Daca se poata la cantina scolii un mic pranz, daca au elevii scolii binevointa sa doneze cateva haine care nu le mai poarta, dreptul la educatie. Mi se pare foarte interesanta ideea!