| kyGirL a întrebat:

Buna TPU
Vreau sa scap de celulita pana in iunie maxim.Ce imi recomandati?

Răspuns Câştigător
15 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Sport + dieta + masaj + dusuri alternative
http://therhythmofheels.wordpress.com/2013/04/12/in-razboi-cu-celulita/

| Sonnayasashikushinaide a răspuns (pentru BiuL):

De acord, desi, nu stiu care e faza cu dusul, dar suna bine.

| BiuL a răspuns (pentru Sonnayasashikushinaide):

Dusuri scotiene. nu te scapa de celulita dar ajuta la imbunatirea fermitatii pielii

| VladGH a răspuns:

O alimentatie corecta si mult sportawinking

| Sonnayasashikushinaide a răspuns (pentru VladGH):

RASPUNS CORECT! Asa prietenas, asa te vreau!

| VladGH a răspuns (pentru Sonnayasashikushinaide):

Asta e si logic, doar ca lumea crede ca sunt metode MINUNI ca sa faci nimic si sa dispara celulita happy.

| Sonnayasashikushinaide a răspuns (pentru VladGH):

Exact... uita-te si tu mai sus, ca te vad inteligent, e o doamna care zice ca te dai cu crema si dispare celulita, WTF, am murit de ras, cum se poate asa ceva, scuze fata de ea pentru lipsa de respect, dar sa fim serios, ce bagam la lume in cap aici...

Sport + dieta = sanatate & frumusete, nu exita retete magice sa stai in fund si sa slabesti

| VladGH a răspuns (pentru Sonnayasashikushinaide):

Nu trasesem atentia, dar sfatul doamnei chiar e nostim rolling on the floor, ea a propus productul ca sa faca bani dar pina la urma a iesit ca to cu ajutorul sportului slabesti laughing.

| Tzukushi a răspuns:

Hei

citeste aici despre crema mea anticelulitica

http://www.sfaturilemariei.com/......rsonala-2/

| Sonnayasashikushinaide a răspuns:

Aleargarea e raspunsul!
-Prima zi, sprinturi, prima si prima data 6 ture de cate 100 de metri cu pauze intre ele sa iti tragi respiratia, sau cate ture poti, peste o saptamana, cresti numarul de sprinturi cu cat crezi tu.
-A doua zi, alergare de rezistenta, alergi cat poti.
-Iar a treia zi, pauza.
Apoi reiei, sprint, rezistenta, pauza, sprint rezistenta pauza, si tot asa...
Excelenta alergarea pentru sanatate, ten, fizic, cardio (sanatate pentru inima, vene, artere si tot corpul practic), mai ales la sprinturi.
Despre dieta. Mananca prietena mea vegetale, adica fructe, legume si seminte, mai putina paine, mai putina carne. Carnea sa fie de pui si de peste de preferat, un pic de porc un pic de nu stiu ce nu strica da nu prea mult. Daca nu iti plac vegetalele, uita-te la retete interesante sa le faci calumea si o sa iti placa, recomand retete japoneze, uita-te la ei ce frumosi si in forma sunt, au ei secretele lor o sa vezi, cate putin din fiecare ingredient dar multe ingrediente, sa ofere nutrietii necesari.
Mananca o masa completa cu cel putin 3 ore inainte sa alergi si mananca 100-200 de calori inainte cu 15-20 de minute inainte sa alergi, adica o gustare mica, mica. Apoi minim dupa jumatate de ora dupa ce ai alergat, preferabil o ora.
Daca iti ti corpuletul sanatos, o sa arate si frumos, deci nu te lua dupa diete aberante cu lamaie si apa si porcarii, mananca ce pofteste inima, dar trebuie sa te gandesti ca ce energie primesti din mancare, trebuie sa si le consumi prin activitati fizice, alergare in primul rand, si optinonal, alte exercitii fizice, aerobica yoga, ce vrei.
Si cel mai important sfat, nu o lua in gluma sau pe scurta durata, fa alergatul parte din viata ta, si o sa vezi ce beneficii extraordinare iti ofera. Fi sanatoasa si ai grija de corpul tau.

| bumtzbumtz a răspuns:

Dieta(verdeata:salate,stevie,etc.).

| Giuney a răspuns:

O mica dietabig grin

| AndreeaAndre29 a răspuns:

Poi ce o sa iti spun acum o sa te ajuta sa slabesti foarte repede! La Avon a aparut o crema impotriva celulitei cu cufea! Este foarte buna! Am o clienta care a comandat-o de la mine si a dat jos 3 kg! Bine a mai facut si exercitii!
Deci sa iti explic cu e cu crema asta! Te dai cu ea de doua ori pe zi, eventual dimineata si seara sau cand vrei tu, dar obligatoriu de 2 ori pe zi! In timpul zilei tu trebuie sa acorzi cam 15-20 minute pentru a face exercitii si arderea celulitei creste! Daca doar te dai cu crema fara sa faci exercitii arderea celulitei creste cu 200% in aprox 6 zile! Deci eu iti spun ca are efect! Daca vrei sa comanzi poti sa ma suni la 0720764022 si ne intalnim sa iti aduc crema! Ma cheama Andreea si sunt lider Avon! Sper ca iti surade ideea!

| Sonnayasashikushinaide a răspuns (pentru AndreeaAndre29):

Crede-ti-ma, m-a abtin sa nu fiu respectuos. Nu cred in creme magice sa te ajute sa slabesti. Cea mai sanatoasa SI GRATUITA, metoda, sa slabesti, este EXERCITIUL FIZIC. Dupa parerea mea, cele care implica cardio intensiv, sprint, alergare de rezistenta in primul rand. Aerobic de incalzire, yoga de relaxare, si sa stiti ca, yoga ajuta si la digestie si mai multe chestii. DAR, alergarea este la baza sanatatii, iar sanatatea este la baza tuturor inclusiv frumusetea. Nu uitati dieta, foarte important, mancati sanatos cum am zis. EU V-A SPUN, domna mea cu creme!, stiu ca vreti sa vindeti cremele dumneavoastra, dar cat sunt eu aici, din pacate pentru dumneavoastra, NU SE POATE. Fiind iubitor de oameni, nu las oamenii mei sa traiasca nesanatos prin creme si porcarii, imi pare rau ca va stric afacerile, asta e viata...

| controlled92 a răspuns:

Mult sex. si ca dieta foloseste verdeatawinking (salate si etc). Nu am glumit in legatura cu sexul