Binenteles ca slabesti peste tot, inclusiv la fata!
Fata grasa si pufoasa se face de la prea multe cearele inghitite: paine, fainoase, fulgi de poriumb si alte cereale.
Elimina din alimentaie tot ce este fainos sau cereala si cu sport, o sa arati perfect in scurta vreme.
Vrei sa slabesti la fata? Pai daca faci sport nu o sa slabesti la fata, ai sa slabesti in toate pårtile corpului dar pentru o schimbare a fetei ai nev de minim 10 kg ca sa se observe iar daca corpul tau nu are nevoie de 10 kg slabite. Eu zic sa incerci niste masaje faciale la salon.simplu. bafta
As vrea sa stiu si eu, am aceeași problemă, eu oricât aș face sport, chiar nu pot.
Sportul tonifica musculatura si da o forma mai armonioasa corpului, dar ca sa slabesti peste tot trebuie in primul rand regim, sportul e optional. Cu un regim echilibrat vei vedea ca toata grasimea din corp incepe incet incet sa se reduca, pana si inelele vor sta un piiic mai largi.
Sa faci sport e doar o parte din proces. Daca nu ai si un regim alimentar calculat de catre o persoana specializata, mare lucru nu rezolvi. Cand slabesti, slabesti peste tot. Vorbeste cu un antrenor sportiv si un medic nutritionist (dar vezi sa nu-ti bage pe gat diverse suplimente, mai bine fara ele).
Eu am avut 75 de kg, iar acum am 63...probabil va intrebati ce cura/tratament am urmat, dar sincer, este ceva absolut banal. Bea in fiecare dimineata un pahar de apa pe stomacul gol. Poti repeta asta si seara, inainte de culcare. Pare banal dar dupa 2 săptămâni vei vedea că acest mic "truc" v-a da rezulate.
Repet, bea APA si nu altceva, altfel rezultatul va fi contrar asteptarilor.