Daca ai trimitere de la medicul de familie si gasesti un laborator care sa mai aiba fonduri (asta e partea mai grea) o sa fie gratuite, nu ai trimitere sau nu gasesti laborator cu fonduri o sa trebuiasca sa platesti.
De MLG nu am auzit... dar markeri tumorali si CA25 nu cred ca se fac gratuit (nici nu stiu daca se fac in Romania) cu trimitere de la medicul de familie. Pentru asta va trebui internare de zi intr-un spital de onlcologie si analize de acolo daca le vrei gratuite...
Si sunt curios unde ai citit si de unde ti-a venit tie ideea sa-ti faci analizele astea... Pentru ca sigur nu un medic ti le-a cerut. Esti constienta de faptul ca niste analize pot sa minta fara rusine, orice analize, daca nu sunt interepteate de catre medic in context clinic. Adica pot sa-ti iasa CA25 marit si sa nu ai nimic sau sa-ti iasa normal si tu sa fii deja in ultimul stadiu de cancer... Daca ai niste temeri mergi la medic, nu-ti face analize de capul tau ca nu rezolvi absolut nimic.
Daca vrei gratuit ar trebui sa mergi la medicul de familie sa îți dea trimitere!