Pai poate samponul cu care il speli il afecteaza daca il speli atat de des.Incearca sa schimbi samponul si vezi dupa rezultatele
Tunde-te scurt cam ca un băiat!
Eu am lucrat la o uzină de anvelope numită Danubiana și era foarte mare mizerie și trebuia să făceam duș zilnic când terminam programul și mă spălam și pe păr cu săpun, cam gen săpun de rufe și nu aveam nimic la păr!
Încearcă, după ce te tunzi scurt, să te speli cu săpun, nu cu șampon și să vezi dacă se păstrează problemele cu părul cleios!
Fetele au părul lung și nu știu cum îl usuci, dacă ai părul scurt te ștergi cu prosopul și nu trebuie neapărat să utilizezi excesiv uscarea cu aer cald!
Inseamna ca ti se ingrasa. Incearca sa il speli mai rar o vreme si vezi daca este vreo diferenta. Succes. Pupici.
Spala'te mai des pe cap. Du'te la farmacie si cere un sampon potrivit parului tau.
Pai spala-l la saptamana ca iti strici parul si o sa-ti cada.E normal sa ti se faca asa daca tu il agresezi. Funda?
Multi ca tine au problema aceasta. Nu prea ai ce-i face.Dar ar fi cazul sa nu-l mai speli atata pentru ca se va ingrasa mai tare dupa aceaia. Poti cauta pe internet dar cred ca deja ai facut-o remedii sau intreaba la farmacie de vreun sampon sau ceva care sa te ajute. Sper ca te-am ajutat!
Il speli prea des. parul spalat prea des se murdareste foarte repede.
incearca sa-l prinzi mai des in coada.si sa-l speli mai rar. odata la 5-6 zile. macar acum pe timp de vara, ca sa se obisnuiasca
Buna! poate este din cauza samponului eu mi-l spal cu head shoulders si parul meu este fin si cu volum!
Buna daca te speli la trei zile ti se usca parul si se face cum ai zis si tu uart incearca sa il speli o data pe saptamana
Antonia23K întreabă: