| Denisa85 a întrebat:

(acord funda)
I-am luat fetitei mele un shake-formula 1 de la herbalife, mi s-a spus sa il pun in lapte dar si in compot. Cel mai des il dau in compot pentru ca laptele nu il accepta, desi ii dau o cantitate mica nu il bea, peste cat timp ar mai fi valabil? E vreo problema daca il dizolv intr-o cantitate mai mica sa il poata lua?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De ce i-ai da copilului asa ceva? ce pediatru nebun ti-a prescris asta? Si asa produsele hiperproteice de la herbalife sunt foarte toxice pentru rinichi si trebuie mare atentie la a fi administrate cu o cantitate cat mai mare de lichid, nici nu se pune problema sa i-l dai altfel decat in cantitatea maxima de lichid. Dar numai daca i-ai facut analize si pediatrul ti-a prescris asta (adica daca copilul este bolnav).

6 răspunsuri:
| MihaelaMariaPopa a răspuns:

Brigaela, nu-ti poti permite sa vorbesti despre ceva pe care tu nu l-ai incercat si mai ales sa sperii oamenii cu false afirmatii.Te rog informeaza-te corect inainte sa dai sfaturi. Cu stima Mihaela. Denisa85, daca fetita are mai putin de 7 ani se da o jumatate de portie pentru ca e copil.( o lingura mare de shahe agitata cu max 200-250 ml orice lichid.in afara de sucuri carbo sau cu glucoza.ii va tine cam 3-4 ore de foame dar neaparat dupa 2-3 ore de la shake da-i o gustare gen, fructe.eu il consum de 2 ani, sunt sportiva si am rezultate f bune pe sanatate, mentinere, imunitate si energie. le recomand la toata lumea care e preocupata de sanatate! cu bine!

| Brigaela a răspuns (pentru MihaelaMariaPopa):

Nu sunt false, am destul experienta cu chestia asta, unele experiente fatale chiar (pentru pacienti). daca tu te simti bine, deocamdata, nu inseamna mare lucru, daca vrei iti arat maine trei persoane adulte care s-au simtit foarte rau de la Herbalife, unul intrand chiar in spital.
Esti medic sa recomanzi un tratament? Sau medicina e la degetul mic al oricarei persoane? Eu sunt medic si iti recomand sa nu mai iei asa ceva, fiindca doi ani ajung cu varf si indesat. Grija mare la intrerupere, daca vrei sa ma asculti, ai risc crescut de pancreatita si secretia inadecvata de ADH (boli mortale despre care sper ca esti bine informata)

| MihaelaMariaPopa a răspuns (pentru Brigaela):

Abia astept, deja mi-au crescut ``frunze dupa urechi ``si am ``5 tipuri de cancer`` din cauza produselor si din ``pacate`` le voi consuma toata viata, poate ajung intr-un muzeu, mai stii?

Acum fara suparare, surplusul de kilograme pe care il ai e tot din experienta cu produsele sau doar ca esti ``medic``?

| MihaelaMariaPopa a răspuns (pentru MihaelaMariaPopa):

App partea cu hiper proteice e aiurea cand vorbesti de un produs cu proteina vegetala, proteina animala nu e ok daca medicul iti spune sa nu mai consumi, clar nu consumi si bei apa suficienta 1l/apa la fiecare 25 kg ale noastre).eu am avut nisip la rinichi din cauza proastelor obiceiuri alimentare si lipsa de apa.nu ma dau nici nutritionist nici medic pentru ca nu e nevoie.ideea e sa inveti sa previi la partea cu tratatul bolilor se ocupa medicii ca tine.o zi buna iti doresc!

Daca medicul iti recomanda a nu mai consuma proteina de origine animala aia faci, partea cu hiperproteicele nu merge aici pentru ca este proteina de origine vegetala exact cat ai nevoie la o masa.eu am avut nisip la rinichi din proastele obiceiuri alimentare si din lipsa de apa.nu ma dau nutritionist si nici medic pentru ca nu e nevoie, ideea e sa inveti omul sa previna boliiile, de tratat boliile se ocupa medicii ca tine si medicamentele. o zi buna iti doresc!