Fiecare cu ce-i place mie-mi plac unghiile lungi si ingrijite. de asemenea imi plac cele cu un par frumos, de preferat lung
apoi, m-ar interesa in primul rand sa fie mai inteligenta decat o euglena verde...
Dumnezeu stie, nu exista o reteta sigura. dar de ce ar vrea o fata sa renunte la cine este? sa zicem ca exista o solutie universala, ca toti baietii sa fie atrasi de un anumit tip de fata, cu ce te-ar ajuta asta daca trebuie sa te schimbi? serios vorbind, ai schimba cine esti cu adevarat ca sa te placa nu stiu ce baieti?
Un aspect fizic dragut, personal prima data ma uit la fata persoanei respective.Sa iasa un pic din peisaj/tipar. Pitzi vedem la orice pas...Sa fie oarecum simpla dar in acelasi timp sa aiba ceva special(ochii, machiajul, coafura, etc)presupunem ca prima impresie conteaza intotdeauna.Trecand peste partea cu fizicul cred ca important este si modul de a gandi, acum depinde ce isi doreste un baiat cu adevarat... o tipa care este inzestrata de natura doar fizic sau o fata care totusi are si ceva in cap, sa poti discuta despre orice in general, acum vezi tu, gusturile nu se discuta, eu as prefera a doua varianta din start.
Mie personal imi plac fetele brunete cu parul lung.sa aibe 1, 77 inaltime, sa arate bine.Si sunt multe modalitati prin care poti atrage un baiat.Totul e sa ai atitudine
Sa fie atragatoare in frumosul sens al cuvantului nu in sensul vulgar si calitati morale pai sa am cu cine discuta sa fie in pas cu stirile sa zic asa nu ma intereseaza ca are 10 pe linie la scoala chiar nu dau 1 ban pe asa ceva doar sa fie la curent cu timpurile astea