| Bessame a întrebat:

Buna Tuturor am o intrebare pentru cei din bucuresti vreau daca ma poate ajuta cineva cu o mica informatie stie cineva din autogara Obor e distanta mare pana la Bd Dimitrie Pompei 9-9A, IRIDE Business Park, Cladirea 20? Sediu Prima Tv?! Nu exista posibilitatea sa fie un autobuz de acolo pana aproape de, destinatia aceasta? Intreb asta pentru ca in Taximetristi nu as avea incredere totala sa ma, poarte tot bucurestiul

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Distanta este destul de mare, fiindca sediul Prima TV este practic in afara Bucurestilor. Gresesti cu taximetristii, daca iei unul de firma, nu te va pacali.
In fine, daca vrei sa mergi cu transportul in comun, poti merge o statie pe jos de la Gara obor pana la intersectia Sos. Pantelimon cu Bld. Ferdinand (sau o statie cu troleibuzele 69 sau 85 luate de pe partea garii) si apoi sa iei tramvaiul 36 in directia Pipera (de pe sos. Pantelimon, exact la intersectia cu Ferdinand). Ai de mers vreo 12 statii, pana la statia Electronica, iar apoi cam 450 de metri pe jos.

3 răspunsuri:
| reebexIulian a răspuns:

Buna :-).
De la Obor pana la Prima TV sunt cam 6, 5 km... asa ca daca te tin picioarele intr-o ora si un pic esti ajunsa.
Autobuz nu prea...pentru ca tu de la autogara mergi spre Ilfov ( acolo e sediul PrimaTV).
Cel mai bine e sa te duci pe jos... sau sa mergi cu taxi-ul si sa ii spui de la inceput... va rog, fara rute ocolitoare ca ma grabesc. :-)

Succes!

| tichitaca a răspuns (pentru reebexIulian):

Deși nu sunt din București, am o conexiune internet și am găsit un răspuns simplu la întrebarea ta: intri în metrou la stația Obor (linia M3)și mergi 2 stații Ștefan cel Mare-Piața Victoriei, cobori la stația Piața Victoriei. Acolo treci la linia M2 și urci în direcția Pipera, cobori la stația Pipera (Aviatorilor-Aurel Vlaicu-Pipera). În concluzie, ai mers 5 stații cu metroul și nu trebuie să ieși din metrou. Iar dacă vii și înapoi, cel mai bine îți cumperi la început o cartelă pentru o zi. Iar ca să ajungi în stația Obor și de la stația Pipera unde vrei tu în parcul acela (presupun că în parc ai treabă), nu cred că vei obosi să mergi câteva sute de metri pe jos. eu îți recomand metroul și în nici un caz să nu te încurci cu taxi.

Văd că "bucureștenii" te ajută foarte mult: cineva te plimbă prin tramvaie și troleibuze (deși aici nu am o critică prea aspră de făcut, poate totuși să fie o idee bună), iar altul pur și simplu te ia la caterincă și îți propune să faci turism pedestru prin București... big grin Oricum e de apreciat că au avut bunăvoință.

Bineînțeles că eu nu știu cît de mare e parcul acela și ce distanță este de la clădirea 1 până la clădirea 20 sau alt număr. Și nu știu nici ce număr are clădirea cea mai apropiată de stația Pipera. pentru asta îmi cer scuze

| tichitaca a răspuns (pentru reebexIulian):

Deși nu sunt din bucurești, am o conexiune internet și am găsit un răspuns simplu la întrebarea ta: intri în metrou la stația Obor (linia M3)și mergi 2 stații Ștefan cel Mare-Piața Victoriei, cobori la stația Piața Victoriei. Acolo treci la linia M2 și urci în direcția Pipera, cobori la stația Pipera (Aviatorilor-Aurel Vlaicu-Pipera). În concluzie, ai mers 5 stații cu metroul și nu trebuie să ieși din metrou. Iar dacă vii și înapoi, cel mai bine îți cumperi la început o cartelă pentru o zi. Iar ca să ajungi în stația Obor și de la stația Pipera unde vrei tu în parcul acela (presupun că în parc ai treabă), nu cred că vei obosi să mergi câteva sute de metri pe jos. eu îți recomand metroul și în nici un caz să nu te încurci cu taxi.

văd că "bucureștenii" te ajută foarte mult: cineva te plimbă prin tramvaie și troleibuze (deși aici nu am o critică prea aspră de făcut, poate totuși să fie o idee bună), iar altul pur și simplu te ia la caterincă și îți propune să faci turism pedestru prin București... big grin oricum e de apreciat că au avut bunăvoință.

bineînțeles că eu nu știu cît de mare e parcul acela și ce distanță este de la clădirea 1 până la clădirea 20 sau alt număr. și nu știu nici ce număr are clădirea cea mai apropiată de stația Pipera. pentru asta îmi cer scuze