Atunci din acate chiar nu avem cum sa te ajutam
practic tu nu ai date clare despre fata si incerci sa gasesti un om printre milioanele din Romania
poate totusi ai putea sa te limitezi la o felicitare mai draguta pe mail ( am inteles ca ii stii mess-ul ), daca o faci cum trebuie ar putea impresiona
Succes
Claudiav el nu cred ca se refera la faptul ca e prima/ultima fata... el cauta o metoda sa ii ofere un cadou
In orice caz... ca sa iti raspund la intrebare : incearca sa te folosesti de detalii despre ea ex: Numele - daca il stii pe tot - cauta un site sau ceva de genu cu o lista a tuturor adreselor bazate pe nume
dar totusi ideea cu hacker-ul pentru mess nu e foarte stralucita. mai ales ca la mess nu se scrie adresa... desi s-ar putea sa gasesti ( FOARTE GREU ) pe cineva priceput care sa localizeze IP-ul fetei dar ce am inceput sa vorbesc incepe sa sune a seriale politiste
oricum
Succes
Atunci din acate chiar nu avem cum sa te ajutam
practic tu nu ai date clare despre fata si incerci sa gasesti un om printre milioanele din Romania
poate totusi ai putea sa te limitezi la o felicitare mai draguta pe mail ( am inteles ca ii stii mess-ul ), daca o faci cum trebuie ar putea impresiona
Succes
Parerea mea e sa o lasi balta daca tot nu vrea. Uite-te in jur, nu e prima si nici ultima!