anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor. Am o si eu o intrebare. Pot persoanele transgender lucra in jandarmerie? Luati in serios va rog happy

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca nu poate Politia si Jandarmeria sa ia in serios transgenderii, fiindca noua oricum nu ne pasa de orientarea ta sexuala, ca nu ne afectaeza.

| gabriela19389 a răspuns (pentru Violleta2022):

Lucrezi in domeniul militar? Sa inteleg ca iti poti schimba sexul in timp ce lucrezi pentru Jandarmerie?!

| doctorandus a răspuns:

Interzis nu e. Dar printre jandarmi domneste machismul, deci nu cred ca te vei simti bine printre ei. Plus ca in multe cazuri transgenderii pica testul psihologic, deoarece faptul ca s-au nascut intr-un corp gresit este o trauma care nu se vindeca niciodata.

| ReddY25 a răspuns:

E posibil

| rxbiesx a răspuns:

Dap nu vad de ce nu

| gabriela19389 a răspuns (pentru rxbiesx):

Stiu ca in Romania exista niste restrictii iar persoanelor transgender nu le sunt recunoscute genul, si nu au chiar aceleasi drepturi ca toti ceilalti. Si nu sunt sigura daca este permis sa iti incepi tratamentul daca lucrezi pentru Jandarmeria Romana. Multumesc pentru raspunsul tau!

| Salvadore1889 a răspuns:

Dacă vrei să ai o viață liniștită ca transgender ar trebui să te gândești serios să pleci din țară și sa mergi undeva unde oamenii sunt oameni și toleranți cu cei diferiți de ei (ex Spania, Olanda etc)