| MissYouToo a întrebat:

Am primit un Sistem Watson 5.1 Home Theater si nu reusesc sa il conectez la pc. Ma poate ajuta cineva? Imi trebuie un cablu sau ceva in plus? Multumesc

Răspuns Câştigător
| itsoft a răspuns:

A pai de de la sistemu tau pleca 3 mufe sau 1 singura pe culori daca pleaca doar una singura si acea mufa este verde o pui in spate unde este verde si trebuie sa bagi drivaru de la sunet calumea daca vrei te ajut eu cu drivaru ID: itsoft_2011

5 răspunsuri:
| itsoft a răspuns:

Pai iti trebuie cablu de sunet care vine de la sistem la calculator ce nu il ai sau care este treaba!

| MissYouToo explică (pentru itsoft):

Il am dar l-am conectat la pc si nu se aude nimic. Nu stiu ce fac gresit, cred ca nu conectez bine mufa in spate la pc. Eu am un sistem Trust acum cu 5boxe + subwoofer, asta are 3 mufe. Dar cel primit doar 1 si nu stiu cum sa fac. Ms de raspuns

| MissYouToo explică (pentru itsoft):

De la cel care l-am primit pleaca doua, una rosie si una alba, care la randul lor au o alta mufa neagra ce vine la pc. Am incercat sa o pun in spate la negru dar tot nu se aude nimic.

| itsoft a răspuns (pentru MissYouToo):

Puneo in verde

| itsoft a răspuns (pentru MissYouToo):

A pai de de la sistemu tau pleca 3 mufe sau 1 singura pe culori daca pleaca doar una singura si acea mufa este verde o pui in spate unde este verde si trebuie sa bagi drivaru de la sunet calumea daca vrei te ajut eu cu drivaru ID: itsoft_2011

| itsoft a răspuns:

Astept funda!