| Fancyuiop a întrebat:

Bună tuturor! Azi am avut o zi f bună,până când niște pramatii (foști colegi) m-au sunat ( nu cu nr ascuns,că nu au atâta minte pentru asta,pentru ei e greu) și mi-au stricat toată ziua. Nr. l-am blocat dar mi-au rămas în gând vorbele. Mi-e frică ce-i drept să ies din casă, că perioada asta ei circulă în grup. Vreau să se termine tot bâlciul ăsta, că a durat 8 ani,acum nu mai sunt coleg cu ei,dar vătcă tot nu mă lasă în pace,cine știe poate trebuie sa schimb și orașul,dacă școala am schimbat-o cu una din altă localitate. Nici în mormânt nu cred că o să mă lase, jigodiile ordinare. Vă rog mult de tot, sfaturi! Funda! Crăciun fericit!

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ia-ti o lanterna cu electrosoc si un spray cu piper.

| Necunoscutu92 a răspuns (pentru Salontanul):

Da serios daca iesi afara din casa mai bine ia-ti lucruri sa te aperi

| Salontanul a răspuns (pentru Necunoscutu92):

De ce? Eu nu trebuie sa ma apar de nimeni.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca îi cunosti fa le reclamatie la politie ca te hartuieste, va fi cel mai frumos cadou pentru derbedeii ăia.

| xerxes1 a răspuns:

Tu le-ai permis sa-ti strice ziua.
Acesta este un test iar ei sunt maestri tai cei mai buni.
Ar trebui sa-i respecti si sa le multumesti pentru asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce vor, mai exact?

| JustAsimpleUser a răspuns:

Nu e frt chiar asa, probabil ai un caracter diferit de al lor, incearca sa ii prinzi pe rand si sa le dai usor peste nas, adica daca esti cu 2 3 de ai tai sau cv de genul si este si unul de al lor, nu i acorda atentie, dai cu unele vorbe subtile peste nas, d astea, sau incearca doar sa i spui pe fata ca nu i ok ceea ce face, eu unul crede ma ca desi nu am un caracter exagerat, am unele iesiri nervoase la glume seci, care ii fac pe unii sa ma stie de frica, si de la frica vine si intelegerea, te inteleg mult mai usor si apoi primesti si respectul cuvenit, sper ca te am ajutat

| casdac232x213c1 a răspuns:

Iti recomand sa practici arte martiale sau daca nu, un spray lacrimogen..Eu fac MMA si nimeni nu indrazneste sa se ia de mine.