| valaki a întrebat:

Buna tuturor!

Eu si verisoara mea vrem sa mergem in Japonia peste cativa ani, vrem sa ne mutam acolo definitiv.

Imi spuneti de ce avem nevoie pentru a face acest lucru?

Multumesc!

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pentru a afla conditiile si actele de care aveti nevoie pentru stabilirea definitiva in Japonia trebuie sa va adresati Ambasadei Japoniei la Bucuresti, aici: http://www.ro.emb-japan.go.jp/despre.htm. Numai bine!

| anonimathebest a răspuns:

DE un dictionar cu limba japozeza, un kimono, de BANI, Si de pasaport

| Zenithf a răspuns:

In Japonia este foarte greu sa obtineti resedinta permanenta sau cetatenie, de ce nu incercati in Noua Zeelanda, Australia sau Canada?

| mariamarybu a răspuns:

ce tare! si eu vreau sa fac asta dar cand voi fi mare. ai nevoie de un bilet de avion, de cunostiinta limbii japoneze, trebuie sa te gandesti pe ce domeniu vrei sa lucrezi! ai nevoie sa stii ce case sau apartamente poti gasi sau macar sa stai in chirie pana iti gasesti si orasul in care vreai sa traiesti. japonia este mare. un bilet de avion costa cam 2800 de euro. limba o poti invata mai usor daca sti foarte bine engleza si la celelalte te vei gandi pe parcurs. in japonia se intamplA Foarte multe catastrofe cum ar fi uragane, cutremure multe si altele pentru ca japonia este singura tara care nu are vecini si se afla singura pe mare. iti urez succes si mi-as dori tare mult sa te poti muta in japonia. eu mi-as dori mult sa ma pot muta si eu dar peste 15 ani pentru ca acum sunt cam mica.