anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ofer funda, însă vă rog, incercati să răspundeți exact la întrebările pe care le-am pus, doar cei care știți, in parte/la fiecare. (Mi se întâmplă adesea când pun întrebări aici să mi se răspundă doar un sfert din ceea ce vreau sau sa nu se înțeleagă exact ceea ce vreau să știu)

1. Aș vrea să fac școala de șoferi și mă interesează să știu cât timp durează aceasta? Aș vrea să o gat cat mai repede cu putință! S-ar putea termina și într-o lună sau. o lună jumătate cel mult? Gen, în cât timp as putea-o termina cel mai rapid?

2. Acele cursuri sunt neapărat obligatorii sau te poți prezenta la acel examen (sala) și fără ca să fi mers la cursuri (și să presupunem că am învățat totul acasă tot ce trebuie)?

3. Înainte de a da sala, examenul, cat timp acordă pentru a învăța tot ce trebuie >---curs legislație? Cât se va conduce (cate ore și zile) și cam care este programul pentru acele cursuri ( cate ore pe zi și cate zile )?

4. După ce am luat sala, sa presupunem, ce urmează și cât timp?

5. In ce va consta examenul psihologic ce va trebui dat pentru școala de șoferi?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

1. Intre câteva zile si câteva luni. Depinde de tine, de școală, de instructor.
2. Nu. Depinde insa de școală. Școlile serioase nu te înscriu înainte sa se asigure ca iei examenul.
3. Ai timp de când te-ai născut. Școlile aloca de obicei 5 săptămâni, o ședință pe săptămână.
4. Urmează proba de traseu, pentru care trebuie sa te programezi.
5. Testarea unor abilitați de baza. Testul in sine diferă de la un cabinet la altul. Un exemplu: ai o tastatura cu 10 butoane, de culori diferite. Pe ecran îți apare o culoare, trebuie in 2 secunde sa apeși butonul de acea culoare.

5 răspunsuri:
| ziftode a răspuns:

1. pui prea multe intrebari intr-un singur mesaj
2. le departajezi cu prea multe linii goale
3. ar trebui sa chiar vrea cineva sa iti raspunda, prea aiurea e sa fac "studiu" ca sa raspund la fiecare intrebare

raspuns la toate: DA IN BALARII TELEFON LA CURSUL DE CONDUS, SUNT SIGUR CA AU SECRETARA
***SUNT SIGUR CA SECRETARA STIE RASPUNSUL LA TOATE INTREBARILE TALE****
SUNT SIGUR CA ABIA ASTEAPTA SA ITI RASPUNDA CA SA VII SI SA PLATESTI!

FFS!

| anonim_4396 explică (pentru ziftode):

? am sunat instructorul, merci frumos! Sincer nu avem habar cu cine să iau legătura și am pus întrebările aici, am pus mai multe pentru ca fac parte din aceeași categorie și nu avea Rost să pun 5 întrebări separat, mulțumesc oricum!

| ziftode a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placere happy
si mie mi se intampla sa gandesc "complicat" din cand in cand
ma bucur ca ti-ai rezolvat problemawinking

| Raducons a răspuns:

Nu iti face griji raspuns la intrebarile tale le afli de la instructorul cu care vrei sa faci scoala, scoala dureaza doua luni.
Testul psihologic este simplu.

| anonim_4396 explică (pentru Raducons):

Mulțumesc frumos! Am sunat instructorul!