La mine tot s-a blocat de 2 ori inca eu am luat telefonul cu care ne-am facut contul de la odnoklassniki si acolo se spune sa punem numarul de telefon si o sa ne vina un cod prin sms pe telefon este de 3 sau 4 cifre si tu il pui este riscul sa nu vina dar tu incearca de multe ori sau poate ai norocul si nu l-ai sters din mesaje codul de cind ti-ai facut contul.La mine unu l-am dat de multe ori si nu venea dar odata mi-a venit si am dezblocat profilul si daca iti vin sms cu cod sa nu-l stergi cine stie poate iar sa doreasca cineva sa se uite la pagina ta si serverul sa-ti blocheze contul
Pai acolo imi cere nr din Rusia, nu din MD
Dar matinca numarul se schimba uitete unde trebuie sa scrii numarul poate este vreo sageata cadeobicei e mica si e in partea dreapta si poti sa schimbi tara sau incearca sa intri de pe m.odnoklassniki.ru poate merge asa
Nu merge nici asa si nu-i nici o sageata
Da
Ce zice mai exact, poti scrie mesajul?
Ваша страница была заблокирована по подозрению на взлом!
Наша система безопасности выявила массовую рассылку спам-сообщений с Вашего аккаунта, и мы были вынуждены временно заблокировать его. Для восстановления доступа к аккаунту Вам необходимо пройти валидацию через мобильный телефон.
Введите номер Вашего мобильного телефона в форму ниже:
Номер телефона: Продолжить
Dar de pe alt comp pot intra
Traducerea ar fi asta
Pagina a fost blocată pentru suspiciune de hacking!
Sistemul nostru de securitate a arătat o corespondenţă in masă de mesaje de tip spam din contul dvs., iar noi am fost obligaţi să blocam temporar contul. Pentru a restabili accesul la contul dvs. trebuie să validati prin intermediul telefonului mobil.
ai ip static sau dinamic?
celalalt calculator de pe care poti intra este in alta parte nu? la alta adresa
Tu esti roman?
Da sunt roman, de ce?
Eu traducerea o stiu
Pai in concluzie ai contul blocat pe motiv de spam
Pai nu ai cum sa ma ajuti ca voi, romanii nu prea aveti cont pe odnoklassniki, deoarece nu prea stiti l.rusa
Eu am 3 conturi pe odno+contul mamei, tatei si al fratelui si cind la toate imi scrie asa
"voi romanii" din acest motiv am intrebat de mesaj, si din mesaj reiese clar ca acel cont este blocat pe motiv de spam nici nu trebuie sa stiu limba rusa
Pai te poate bloca si dupa IP nu numai dupa cont, daca ai IP static cam aiurea
Static asta cum?
Ip ul de la net este acelasi mereu? sau se schimba dupa fiecare restart la calculator?
E acelasi
Daca e acelasi nu o sa iti mearga nici un cont, ai IP ul blocat
Si cum sa-l dezblochez?
Folosesti un proxy, incearca prin asta http://www.web-proxy.ro/ vezi daca merge
Imi scrie ca tipa Ваш браузер не поддерживает JavaScript или Cookies
Instaleaza java, http://java.com/en/download/index.jsp