Pai asteapta. Daca iti instaleaza driverul video Nvidia, inseamna ca ai o placa video Nvidia. Cel mai bine, e sa intri pe nvidia.com. De acolo iti poti download-a cel mai nou driver, pentru placa ta. Daca vrei detalii, add vasilemuncelean la messenger.
Da pai vezi tu asta e a doua placa dar tot nVIDIA este si eu vreau sa incerc sa rulez alt driver deoarece acesta incurca culorile sa zicem imi apar linii mici sau mari si lungi pe intreg ecranul si la un moment dat windows-ul nu mai poate suporta si imi spune ceva gen driver has crashed but windows successfully recover it asa si varianta ta cu incercat altul nu imi merge programul insasi imi face probleme si nu cel pe care il am adica si el imi face probleme dar chiar si daca descarc alt driver tot NVIDIA aceeasi problema si dupa ce l-am dezinstalat driver-ul nu imi mai face probleme dar vezi tu eu joc de obicei si jocuri si fara un astfel de driver nu poate fi rulat jocul
Pai fara doar si poate, ai ori erori in windows, ori virusi. Iit recomand o reinstalare a windows-ului.
Fara doar si poate, ai ori erori in windows, ori virusi. Iti recomand o reinstalare a windows-ului.
Utilizatoare123 întreabă: