| YourMistake01 a întrebat:

Uitati eu am o problema cu un driver acesta se numeste "NVIDIA" si acesta se instaleaza automat cand imi instalez windows-ul (dupa ce il intalez) nu stiu de ce dar acesta are probleme s-a virusat sau nu stiu ce problema are chiar daca il dezinstalez si il instalez din nou problema e aceeasi si uitati intrebarea mea stiiti si alte drivere display hardware asemanatoare celui NVIDIA adica hardware driver display cred ce ruleaza imagini 3d si monitorul me este 190s Philips deci daca gasiti un driver asemanator spuneti-mil si am sa dau 5 fundite adica una la intrebarea asta si alte 4 care le voi scrie cu legatura la un subiect oarecare si am sa dau funda doar celui care ma ajuta cu problema mea

4 răspunsuri:
| Vasybulan a răspuns:

Pai asteapta. Daca iti instaleaza driverul video Nvidia, inseamna ca ai o placa video Nvidia. Cel mai bine, e sa intri pe nvidia.com. De acolo iti poti download-a cel mai nou driver, pentru placa ta. Daca vrei detalii, add vasilemuncelean la messenger.

| YourMistake01 explică (pentru Vasybulan):

Da pai vezi tu asta e a doua placa dar tot nVIDIA este si eu vreau sa incerc sa rulez alt driver deoarece acesta incurca culorile sa zicem imi apar linii mici sau mari si lungi pe intreg ecranul si la un moment dat windows-ul nu mai poate suporta si imi spune ceva gen driver has crashed but windows successfully recover it asa si varianta ta cu incercat altul nu imi merge programul insasi imi face probleme si nu cel pe care il am adica si el imi face probleme dar chiar si daca descarc alt driver tot NVIDIA aceeasi problema si dupa ce l-am dezinstalat driver-ul nu imi mai face probleme dar vezi tu eu joc de obicei si jocuri si fara un astfel de driver nu poate fi rulat jocul

| Vasybulan a răspuns (pentru YourMistake01):

Pai fara doar si poate, ai ori erori in windows, ori virusi. Iit recomand o reinstalare a windows-ului.

| Vasybulan a răspuns (pentru YourMistake01):

Fara doar si poate, ai ori erori in windows, ori virusi. Iti recomand o reinstalare a windows-ului.