Ia si da-te in barci cu altul, preventiv. Daca cumva il prinzi pe el in viitor ca te-a inselat, poti sa ii zici "Eu te-am facut prima, fraiere!"
Poate esti o fiinta lipsita de incredere in propia persoana cu traume in trecut si nu ai incredere in el ca ai frici interioare multe, una e ca esti obsedata coumpulsiv, si mai ai tu multe dar nu te cunosc, parerea mea fara incredere totul e in desert
Ai incredere in intuitia ta feminina.
Nu are rost sa accepti jumatati de masura.
In dragoste functioneaza totul sau nimic.
Succes!
Demonul posesivitatii a intrat in mintea ta. Exorcizeaza-l! O echipa de 12 preoti italieni iti stau la dispozitie.Angelo Mascheroni este exorcistul sef.Contacteaza-l!
Sau mai poti aplica" metoda lui 21".Se zice, ca in 21 zile poti scapa de un obicei vechi sau poti adopta unul nou.Pentru a triumfa asupra geloziei este imperios necesar sa uiti de ea.
Am incredere, uitarea este in legile omenesti.
Probabil n-ai motive sa te ingrijorezi, dar daca esti prudenta nu este o problema. Vezi cateodata ce face, cum face, cu cine se intalneste si stabilesti un raport la final. In schimb, nu fi atat de geloasa ca poti sa pari suspecta. Increde-te in el si dispare si gelozia.
Heii.
Trebuie sa fi mai nepasatoare, nu trebuie sa iei orice in serios, fii mai stapana pe tine. ( Parerea mea )
AlexMaftei2001 întreabă:
Alesia22 întreabă: