Intreaba prin jur oamenii, poate iti vinde cineva un bilet sau macar iti spune de unde poti lua
Mersi, cam putina lume pe aici. Vad ce imi va zice soferul, daca imi va deschide geamul?
Soferii de ratb nu sunt cele mai prietenoase persoane si ei nu sunt disponibili calatorilor.
La ce tip de autobuz te referi? Ratb sau unul ce face un traseu in afara Bucurestiului?
Da, 301. Sunt langa gradina zoo
Nu ti-am putut raspunde in mesaj, dar iti scriu aici. Daca iei Ratb-ul, trebuie sa cumperi cartela si sa adaugi calatorii pe ea. Acest lucru se poate face doar de la un ghiseu al ratb-ului. Daca te urci fara cartela +"compostarea" calatoriei in autobuz si vine controlul, poti primi o amenda de 50 de lei. Cartela stiu ca era in jur de 5 lei si calatoria 1.30 lei, nu sunt sigura daca s-au mentinut preturile. Daca nu este nimic in zona incearca sa intrebi trecatorii, am fost in situatia asta si iti vor raspunde, trebuie doar sa-i abordezi cu un zambet si "Scuzati-ma ca va deranjez cu o intrebare", si asa sigur vei ajunge la un ghiseu ratb. Sper sa rezolvi problema in timp util.
Tataru_Ionut_2001 întreabă:
anonim_4396 întreabă: