anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna utilizatori TPU! Maine o sa ma intalnesc cu un baiat (am 11 ani )pe care il plac, mergem cu bicicletele sa ne plimbam si nu stiu ce sa discut cu el din pacate... ati putea sa ma ajutati cu cateva idei!? Multumesc foarte mult. Fundita!

11 răspunsuri:
| Alexandru_5661 a răspuns:

Pfoa...11 ani...
Nu trebuie sa iti faci planuri vor veni de la sine subiectele!

| Marius2011 a răspuns:

Buna,pai daca sti ce i place... cum ar fi masini, muzicaa preferata, puteti discuta despre astea oricum nu-ti fa griji ca vorbele vor veni de la sine. degeaba ceri sfaturi aici. vorbele vin in momentul potrivithappy eu iti urez bafta

| Ramonaaaa a răspuns:

Hibatting eyelashes!
Frumoasa "dragoste" la 11 ani. Puteti sa vorbiti despre biciclete, sporturi, muzica, scoala, despre afisele/cladirile/oamenii/luccrurrile pe care le vezi in jurul tau.
In principu, despre orice.

| VaD a răspuns:

1. Evita trecutul

Nu il intreba de fostele iubite, de relatii nefericite sau promisiuni pe care le-a facut nu stiu cui. Incearca sa faci referiri doar la prezent. Nici viitorul nu e sigur asa ca mai bine nu te hazarda! Poti sa dezvolti o conversatie pe aceasta tema, dar numai cu o conditie, partea cealalta sa nu fie intervievata! Discutia trebuie sa curga, nu sa fie una de tipul intrebare raspuns.
2. Ai frati sau surori?

Acesta este unul dintre cele mai sigure subiecte. Insa nu insista pe detalii… daca e fratele dominat de sora mai mare nu va fi incantat sa iti de-a detalii care il pun intr-o postura delicata. Sau daca nu are frati sau surori nu te apuca sa ii explici ce bine sau rau e! Mai mult, nu ii da informatii despre fratii tai sau surorile tale daca a cerut astfel de detalii.
3. Ai calatorit pana acum in strainatate?

Iar o tema care pare la prima vedere potrivita. Daca va place amandurora sa calatoriti ai gasit cheia unei intalniri perfecte. Insa, daca nu a calatorit s-ar putea sa te trezesti cu probleme. Poate nu are banii necesari sau starea de sanatate nu ii permite. Daca il vezi evaziv, nu insista pe acest subiect. Iar daca el nu ti-a dat nicio informatie despre locurile in care a calatorit, nu te apuca sa ii explici tu ce frumoasa a fost excursia in Caraibe.

Cultură, filme, muzică, cărţi…

| xrollover a răspuns:

Pai nah intreaba-l daca i sa mai intamplat ceva... daca tot mergeti cu bicicletele spune-i ca vrei sa iti iei una noua (chiar daca nu ii adevarat) si intreaba-l daca iti poate recomanda una si dupa aceea intri in discutzie...

| aleee07 a răspuns:

Pai ati putea vorbii :
-intraba-l de unde are bicicleta, daca ii place sa se plimbe cu ea, de cat timp o are thinking;
-intreaba-l ce prefera sa faca;
-intreaba-l daca ii este dor de scoala, cum se descurca la scoala, ce medie a avut;
-intraba-l daca mai vrea sa plece pe undeva in vacanta asta sau unde a fost;
-spune-i sa iti zica ce muzica, culoare, melodie, cantaret sau cantareata, culoare prefera;
-daca nu mai gasesti ce sa ii zici, intreaba-l ce a mai facut si leaga-te de subiectele care reies din ce iti spune el, de exemplu daca il intrebi " ce ai mai facut? " si el spune " am stat la calculator! " tu spui " a, foarte bine, iti place la calculator. ce iti place sa faci la calculator? " happy
Sper sa te distrezi maine >; d

| Raamonikaa a răspuns:

Pai despre ce filme ai mai vazut, ce carti ai mai citit, muzica, actori, profesori, colegi, intamplari de la scoala, jocuri preferate, ce faci in timpul liber, despre prieteni, etc...

| XxLauraVaZambestexX a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa te stresezi si eu am 11 ani {merg pe 12} trebuie sa lasi lucrurile sa mearga de la sine. Vorbiti despre...muzica sau despre ce vedeti pe drum. Distreaza-te, nu te stresa. Baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bineinteles ca merg si mamicile cu voi, nu? Ca doar cineva trebuie sa va care sticlutele cu laptic, nu?

| DanielaJustMe a răspuns:

Draga, Constantin, eu nu te-am injurat (decat ti-am zis prost cea ce esti ) asa cum faci tu, ti-am spus doar ca nu e frumos.Te rog frumos nu mai trimite raspunsuri de genul la aceasta intrebare.Multumesc happy.A si bafta in viata cu limbajul tauwinking.PA!

| Millanteria a răspuns:

Buna!
Si eu am 11 ani dar am o mentalitate complet diferita de a ta. Numai cand vad ca ai scris "sa ma INTALNESC" mi se face pielea de gaina! Stii, daca il simpatizezi, simpatizeaza-l, nu te condamna nimeni, dar, tine asta pentru tine. Eu, de fiecare data cand simpatizam pe cineva ii ziceam mamei. Ea imi dadea cele mai bune si mai folositoare sfaturi. Crede-ma, dupa un timp iti va trece! Fii sigura de asta.
Pupici!