Bună.
Pentru a nu rămâne sufletul blocat, el trebuie să ajungă la Dumnezeu. Acolo îi este locul, nu trebuie să-l chinuim noi aici!
Pa, pa.
Pentru ca, vezi mortu in oglinda dupa aia. Si ramane captiv in casa in care o murit. Dar asa zic unii. Nu e adevarat. Nu devii spirit daca ai o oglinda descoperita cand mori, ci cand o persoana moare tragic sau cu o dorinta de a face rau, de a se razbuna. Dumnezeu nu il poate aduce in Rai deoarece are dorinta de a face rau si il lasa captiv intre cele doua lumi. Cand a murit bunica mea nu am acoperit oglinzile si casa nu e bantuita si nici nu o vad in oglinda cand il vizitez pe bunicul.
Batrinii, spun ca sufletul raposatului privindu-se in oglinda, ramine captiv...si nu mai paraseste acea casa.Va folosi oglinda ca pe o poarta de calatorie intre lumea aceasta si cea de dincolo. asaca acopera oglinzile daca nu vrei sa fii bantuita
Se spune ca sufletul mortului intra in oglinda si ramane in casa, sau ceva de genul
Se acopera oglinzile ca duhul mortului sa nu aiba probleme sa nu intre in oglinda
Pai din cate am inteles eu daca oglinda nu e acoperita, atunci cand mortul se ridica din corp si se priveste in oglinda ramane captiv in casa aia.trebuie sa deschizi toate usile si ferestrele de asemenea...
www.superstitii.ro;):))
Antonia23K întreabă: