| georgiana a întrebat:

Va place versiunea noua de la TPU sau cea normala? As vrea sa raman la cea veche.

24 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca e un virus in server sau ceva de genul asta. Eu nu pot sa deschid linkurile alea ca urla antivirusul cat il tine gura. Cand dau pe link incearca ceva sa depaseasca protectia calculatorului. Deci nu e o versiune noua, ci un virus, ceva.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Nu e vorba de o versiune nouă... este o eroare şi apare câteodată la unele întrebări. După cum ai putut observa nici măcar nu poţi răspunde.Este doar o eroare

| costymaximus a răspuns:

Cea normala e mai "cool" sau poate m-am obisnuit eu cu ea.

| waXonwaXoff a răspuns:

Da cum arată cea nouă?Aveţi vreun link?

| waXonwaXoff a răspuns:

Da cum arată cea nouă? Aveţi vreun link?

nony
| nony a răspuns:

Nouá, nouá. dar unde scrii raspunsul? thinking

| antonia09 a răspuns:

Buna,
Din pacate eu nu cunosc care e versiunea noua a site-ului. De cand sunt membra cunosc o singura versiune.
Cu bine,

| antonia09 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie acest lucru, cu siguranta este o mica eroare.
Un alt exemplu:
http://www.tpu.ro/......anticipat/
Asteptam sa se reintoarca cei din admin pentru a ne lamuri asupra situatiei.

| SweetCandy a răspuns:

Eu am dat din greseala peste ealaughing nu imi place, ba mai mult m-a si speriat ca ma chinui sa o utilizez asa ca raman la cea vechelaughing

| georgiana explică:

Uitati un ex de expunere in pagina, la asta ma refeream.
http://www.TPU.ro/......-internet/

| c0rn3l1uss a răspuns:

Asta e mai buna... big grin

| LORY a răspuns:

Cand?! Cum!? Unde?! Ce versiune noua? oh go on

| LORY a răspuns:

Bleach, nu-mi place deloc. Cea normala/veche e mult mai frumoasa, mai atractiva happy

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Ce versiune?straight face

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Acum am vazut...Doamne, ce sa zic? ORIBIL!
E mai rau ca la pompe funebre

| dragalasica a răspuns:

Mie imi place si versiunea veche dar si cea noua. dar iti recomand, din propria experinta, sa ramai loiala,, clasicului,, TPU.pricepi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar o data am deschis in versiunea noua. Nici mie nu-mi place. Este rece si straina; in schimb, aceasta este calda, familiara, chiar daca mai sunt si certuri si jigniri pe aici...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Carei versiunea noua?¿ Eu nu am vazut-o. De unde intri?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca aia e o eroare ceva, și dacă aia e versiunea noua bleache e super mega ultra naspa. Chiar asa moderatori când mai se ocupa de site punctaju e blocat de o săptămână. hai sa facem reclamatie care se baga?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da' unde e versiunea noua?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uuuh... vazui versiunea noua! Este stil forum si e urata, greoaie si nu vezi intrebarea si raspunsurile asa de usor ca si aici.Nu este color si usor de lucrat cu ea. Chiar am remarcat ca adminii nostri au avut o idee buna cu formatul TPU si, nu cred ca vor sa schimbe si nu as vrea sa schimbe nimic. Sper ca nu o sa ne oblige sa trecem pe versiunea noua. Asa a fost cu forumul Realitatea unde am activat si imi facusem prieteni buni cu care inca mai schimb mailuri, dar cand au schimbat formatul, am plecat de acolo pentru ca era greoi si complicat, asa ca au ramas cei perseverenti. Nu va mai fi niciodata forumul asa cum a fost la inceput, prietenos, usor de lucrat. Mi-ar parea rau sa schimbe TPU, cu noul format sec si urat. Dar poate vor sa ne trieze, sa ramana doar anumiti useri... sau nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place asta.are alt design ce face site-ul mai unic ce il face mult mai atractiv. Daca nu avea aspectul asta nu mai ramaneam pe site.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Aoleeeeeeeeeeeeeu, versiune nouă "zici"?
Care este sau unde este? Am rămas în urmă cu știința și îmi mai sare una lume la gât și nu știu cum să mă apăr!
Aștept ajutorul vostru să mă descurcați și pe mine, pls, pls, pls...
Mulțumesc frumos.
Pa, pa.

| alina14 a răspuns:

Care versiune?