Intrebare: Jocul a fost sigilat la cumpărare? În primul rand trebuie sa iti faci cont pe Rockstar Games Social Club si pe Games for Windows live. Dupa aia introdu serialu când ți-l cere la instalare/rulare. Dacă nu merge verifica sa nu fie q în loc de o sau ceva de genu. Dacă tot nu merge s-ar putea ca jocul sa fi fost activat deja ori de hackeri ori de norocoși ori de vânzători dacă jocul nu era sigilat. Am pățit și eu ceva de genul dar am dat cadou ca apoi sa aflu ca jocul fusese activat deja, am mers pe la magazinul de unde l-am luat și după certuri nenumărate mi-am recuperat banii înapoi.
Da a fost, mama mea s-a dus sa vada cum se rezolva, am facut tot ce mi-au spus si nu merge... si am conturi pe cele doua programe.
Spune ca serialul nu este in baza de date. Ce pot face sa il mearga? Serialul este WWWBDW-$$$$$-$$$$$-$$$$$-$$$$$
Nu are cum sa fie ala serial cod..codul consta in cifre si litere nu din semne si simboluri
Nu am scris eu serialul mah. care este ca poate merge la alti... stiu asta, dar mi se pare ciudat ca de ex. la prima sectiune sunt 5 litere da? si la celelalte sunt cate 4 e bine?
Pai din cate vad la alte coduri, fiecare sectiune ar trebui sa aiba cate 5 litere sau cifre, du-te cu el inapoi si spune-le ca nu merge codul
Okey
Codul este scris pe ultimele pagini de la carticica?
Oricum nu stiu ce sa zic, ia incearca sa bagi codul in steam poate merge asa si iti da jocul in varianta digitala.
Jocul nu este de pe steam,
Pe spatele manualului
Ai fost acolo si inca nu-ti merge? spune-le sa iti returneze banii
Sall poti sa le incerci pe astea ( TKCK2-DT363-4G97X-4CTDK-3Q3WY ) sau pe asta ( GY48G-JJRB7-XQJ4M-XYP8Q-VJ26Y )
imi dai funda te rog?
Serialele alea sunt revocate, nu pot fi folosite