Uite ca asa am patit si eu, dar eu am Nod32 Eset. Am dezinstalat messenger, am dat restart si apoi l-am reinstalat. Am mers in Task Manager si am cautat ceva cu ym... exe; nu mai stiu exact cum se numeste. In continuare, am mers la search - files or folders - si am scris denumirea exacta. Doua au fost gasite in C/Windows, iar unul a fost gasit in Program Files. Le-am dat delete la toate 3, iar acum scanez cu antivirusul C si D-ul.
Iti dau un site unde poate te dezgheti cu informatii mai detaliate: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=163377.
Daca nici asa nu merge, cred ca reistalare de windows e ultima varianta.
Acum, succes si mie, si tie!:))
Dezinstalează messengerul, şterge tot folderul în care l-ai avut instalat, fă un scan, curăţă regiştrii cu RegCleaner, reinstalează-l.Ar trebui să meargă, nu ştiu sigur, nu am luat nici un virus de genul ăsta!
Da Am patit si eu fix asa si cum a pus baiatul : Abh a răspuns:
Http://www.malwarebytes.org/ aici dai download si il instalezi si dupa aia dai scan si dupa ce tiau detectat dai remove... si cere restartarea pc/leptotp dai accept si ai scapat eu mai-nainte am aflat :x si chiar functioneaza~!~ succes :p