Http://www.fetelespun.ro/articole/machiaj-pentru-ochi-verzi/ sper sa iti fie de folos succes:)
Ce zici de un smokey eyes. Merge mai oriunde.
http://www.youtube.com/watch?v=zupy7R4uR2g&feature=player_embedded
Succes!
Pe cercul culorilor, culoarea complementară verdelui este roşul, ceea ce înseamnă că ele se vor contrasta foarte puternic şi se vor scoate în evidenţă în dependenţă de culoarea principală. Însă depinde de nuanţa deschisă sau închisă a ochilor tăi verzi dacă te vei duce spre culori mai închise (spre violet) – în cazul în care ai o nuanţă mai deschisă de verde sau cu tonuri de galben; sau vei alege farduri mai deschise (spre auriu), dacă ai nişte ochi verzi-albăstrui. Desigur, ochi de un verde adevărat nu se găsesc foarte des, de cele mai multe ori nuanţele se întrepătrund. Alegerea fardurilor va depinde de dispoziţia ta şi de nuanţele din ochii tăi pe care vrei să le scoţi în evidenţă la moment (sau în general!).
Buna!
Verdele este o culoare care se potriveste cu multe nuante, iar cu putina experienta si cunostinte pot arata grozav. Se pot lumina usor cu fardurile de ochi. Sfaturile urmatoare sunt universale pentru aproapre toate tipurile de ochi verzi. Este recomandat sa incerci cat mai multe tonuri si sa le alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine cu ochii si pielea ta.
Incearca toate nuantele de maro, mai ales pe cele ciocolatii. Tonurile maro si verde inchis cu tente de cupru si auriu se optrivsc foatre bine cu ochii verzi. Tonurile piersica si cele grim erg ca fundatie pentru tonurile mai inchise. Fardurile violet-inchis, pruna si cele metalice se asorteza de asemenea. Alege tonurile calde in loc de cele reci.
Nu folosi nuantele de albastru. Orice ton de albastru alaturi de ochii verzi nu va avea un rezultat de apreciat. De asemenea, rozul si argintiul se potrivesc cu doar cateva tipuri de ochi verzi.
Creionul negru nu este o alegere foarte buna. De preferat este o culoarea gri sau ciocolatie. Pentru evidentierea lor, se foloseste un creion alb sau auriu.
Si aici daca vrei sa te uiti la unele poze cu machiaj:
http://www.google.ro/......tp?/images
Bafta cu alegerea machiajului!
Ochii mei sunt mai mult verde decat albastru de aceea am zis ca sunt albastri pentru ca mama mea zice asa, dar eu ii vad verzi
Haine rosii si machiaj roz cu galben hahahahha ).
Culori care sa-ti puna in evidenta culoarea ochiilor. Incearca si tu acasa singura sa te machiezi sa combini culori etc si vezi care iti sta mai bine. Bafta