| crisstina1213 a întrebat:

va rog sa ma ajutati! am o problema cu facebookul nu mai pot da like la nimic,nu mai pot etichita pe nimeni nica macar pe mine, nu mai pot comenta la fotografiile mele, si nu mai pot da cereri de prietenie nimanui asta tine de vreo saptmana si ceva va rog mult a ma ajutati! asta imi apare tot timpul cand incerc sa fac vreuna duin astea : You've Been Temporarily Blocked
You've been blocked from using this feature because you may have violated Facebook's Terms. Please review the Community Standards to learn what's acceptable to share on Facebook.

If you need help, please contact us.
am dat de vreo 3 ori pe contact us si am scris ce se intampla a scris ca voi primi un raspuns pe email in scurt timp dar a trecut o saptamana si cateva zile de cate am trimis as\ia si nici acum nu mi-au raspuns va rog mult sa ma ajutati! dau funda+vot la trori care raspund!

Răspuns Câştigător
| traveler a răspuns:

Ai rabdare, ai dat cu batul in balta(spam, postari nepermise, schimbari dese de nimic, parole nereusite..etc) lucru ce a dus la ban-area ta automat de sistem nu de cineva anume.
Asteapta ceva zile si iti vei reintra in drepturi, insa sa nu mai recidivezi ca iti blocheaza contul deseori de tot.Succes.

| crisstina1213 explică (pentru traveler):

Multumesc dar am asteptat deja o saptamana si ceva esti sigur ca o sa pot sa fac tot ce faceam inainta? si asta e din cauza ca mi-am schimbat parola sau numele prea des? chiar mi-am schimbat parola aproape in fiecare saptamana adica de vreo 7 ori pana acum? oare e din cauza asta? mersi pentru raspunsul dat! te rog sa imi raspunzi si la asta!

3 răspunsuri:
| traveler a răspuns:

Incearca si intra in cont cu numele in sa nu introduce parola, deoarece poate fi bloct contul si din fptul ca altcineva a incercat repetat sa iti intre in el si prin 5 nereusite logari sa blocat.Deci intra numai cu numele si bifeaza "am uitat parola". Asta duce automat la intrarea in rutina de indentificare a ta ca posesor de cont, acolo raspunzi la testul de propietar ce iti va fi pus, nu stiu ce ai trecut tu acolo, cauta bine sa iti amintesti deoarece de asta depinde recuperarea contului.Succes si nu mai inlocui asa des parola, ca exemplu iti ofer un tip de parola greu de gasit:cri$$tina1213 te asigur de puterea acestei parole, ma rog tu o poti ajusta dupa cum vrei.Inca o data succes.

| Calin_Andreea_1990 a răspuns:

Dar daca ma ajuti la ceva te voi ajuta si eu