| Phoenix_7955 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! Ce sunt alea fundite? le primesti daca raspunzi la intrebari?

Răspuns Câştigător
| AlinnutSsa a răspuns:

Fundite. le primesti atunci cand raspunzi la o intrebare, iar utilizatorul care a primit raspunsul tau, considera ca l`ai ajutat iti da funda si aceaa funda vine cu niste punctewinking

Succes!

8 răspunsuri:
| Vögeln a răspuns:

Buna! atunci când primești un răspuns sau mai multe poți selecta un răspuns al cărui conținut te-a impresionat sau ți-a plăcut. Tu poți da fundita doar unui singur răspuns. O găsești în dreapta răspunsului-seamăna cu o medaliewinking.
Fiind prima care a raspuns, am pretenția sa te rog sa mi-l dai miehee hee.
Poți sa îmi dai fundita?kiss

| CristineDelaruss a răspuns:

Fundele sunt un mijloc de apreciere pe acest site. Primesti fundele, astel acumuland punctele, iar acumuland puncte iti creste sansa de a devei expert TPU!
Bafta!

| DouaPuncteD a răspuns:

Hei buna big hug

da ai ghicit dar nu in profunzime.

fundita este un fel de trofeu pe care-l primesti de la persoana pe care ai ajutat-o doar daca ea ti-o da, adica daca ea considera ca esti persoana potrivita.

tot castigand multe fundite din acestea ajungi la un anumit rang sau chiar sa fii un expert TPU, poti deveni mult mai popular pe TPU trebuie sa ai si ceva-n cap :*

Deci da, este un fel de premiu

succes si bafta la cat mai multe funtite laughing Q@

| Chérrrie a răspuns:

Buna! În momentul postării unei întrebări, după ce primești toate răspunsurile, ai opțiunea de a acorda fundiță acelui răspuns care consideri că te-a ajutat cel mai mult, că ți-a oferit cele mai multe informații, și care ți-a fost de un real folos. Fundițele se adună pe parcurs, ca dovadă a activității tale pe site, și a ajutorului oferit.
Fiecare fundiță valorează 100 de puncte care se adaugă la rangul tău pe site (în funcție de numărul de puncte adunat, poziția ta se va îmbunătăți în lista de utilizatori - http://www.tpu.ro/useri).

Voturile sunt cele pe care le găsești sub fiecare răspuns: Folositor/Nefolositor, Amuzant, Inteligent/Stupid. Este aprecierea ta personală vis-a-vis de un răspuns. Cu cât ai mai multe răspunsuri folositoare și inteligente, cu atât acumulezi mai multe puncte.
Și de aici intervine povestea cu funcția de Expert. Dacă reușești să captezi atenția administratorilor site-ului prin activitatea ta, prin numărul de fundițe și puncte strânse, ai șanse să devii Expert TPU. Acest rank îți oferă un chenar portocaliu în jurul nickului... și o fundă ceva mai mare în profil. sper ca te-am ajutat...:*

| moraruvictorash a răspuns:

Funditzile sunt raspunsurile cistigatoare. daca tu socoti ca eu team dat un raspuns corect imi dai funda adic pui raspunsu meu cistigator. funda? team raspuns corect

| AnKa1995 a răspuns:

Fundita e ca un fel de medalie si o primesti atunci cand raspunzi la intrebarea unui prieten si daca raspunsul este bun, acel prieten iti desemna raspunsul castigator cu o fundita

| Anonimaaa_6055 a răspuns:

Bun venit pe TPU.>:d<
Primesti fundite daca raspunzi corect la o intrebare, daca utilizatoruli respectiv ii place raspunsul tau.
Deasemenea poti sa dai fundita daca pui o intrebare si iti place unul dintre raspunsuri sau e corect, daca ai mai multe fundite primesti pucte.
sper ca am ajutat:d

| Crya a răspuns:

Fundita reprezinta un fel de premiu dat celui care te-a ajutat si ti-a dat cel mai bun raspuns sau te-a lamurit in legatura cu ceva.big grin Prin faptul ca ii daruiesti o funda ii multumesti pentru ca si-a luat din timpul lui pentru a te ajuta pe tine.
Dar ai grija! Funda nu poate fi data decat la un singur raspuns asa ca asteapta cateva zile, analizeaza raspunsurile si spoi daruieste funda.
Sper ca te va ajuta raspunsul meu. Pentru alte nelamuriri poti accesa casuta INTREBARI FRECVENTEhappy
Pa-pawinking