anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa-mi spuneti ceva specific Frantei despre care as putea face un proiect in Power Point de vreo 10 slideuri. Sau nu neaparat legat de Franta... ceva in general, despre care sa am ce scrie(dar nu Rase de caini: Bergamasco, Ciobanesc German, Ciobanesc Australian, Komodor si Kuvasz). Merci!

Răspuns Câştigător
| dya_4589 a răspuns:

Turnul Eiffel; Louvre; Sena; Loire; Orsay; La Geode; o regiune din franta cum ar fi Provence; mancaruri; vinuri; moda; literatura de ex Victor Hugo sau Baudelaire; personalitati: Charlemagne (Carol cel Mare), Ioana d'Arc, Le Roi Soleil - Louis XIV (Regele Soare - Ludovic al 14-lea), Napoleon... etc.

6 răspunsuri:
| Deea a răspuns:

Wikipedia e la 2 clikuri departarewinking
Gasesti acolo tot ce vrei despre Franta

| hugo a răspuns:

Si ca sa nu pui scris sa adoarma lumea, pui un text mai scurt insotit de o poza care sa exprime oarecum ceea ce vre tu sa spui!

| antonia09 a răspuns:

Buna,
Poti sa concepi un proiect despre marile muzee din Franta (Louvre, Castelul Blois, Orsay, etc.).
De asemenea poti concepe un proiect despre marii conducatori ai Frantei in Evul Mediu, cu siguranta vei gasi informatii pe net.
Mult succes,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Despre Asociatiile umanitare franceze, francezii sunt recunoscuti pentru implicarea lor in Franta si la international

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Completare la raspunsul meu :
1. Secours Catholiques
2. Les Restos du coeur
3. Les petits freres des pauvres
4. Fondation Abbe Pierre
5. Secours populaire
...

| dya_4589 a răspuns:

Mersi pentru fundita! happy