Misca-l mai mult si maseasa intreg piciorul unde simti furnicaturile, si va trece in scrt timp.
Paii eu nu ma pot abtine sa nu il misc E ceva ciudat dar chiar nu ma pot abtine ma furnica prea rau si simt nevoia sa-l misc, dar daca-l misc ma furnika si mai rau
BlueEyes,esti sanatoasa/sanatos?:O:O Cum sa-mi musc piciorul?eu ma plang ca daca il misc simt si mai rau furnicaturile si tu imi zici sa ma musc?! Cum naiba sa-mi duc piciorul la gura in timp ce am furnicaturi?
De obicei imi amortea mana daca stateam prea mult la laptop si imi muscam mana si-mi trecea stiu, suna ciudat dar la mine functiona.In cazul tau piciorul... ehh, incearca sa-ti musti piciorul... daca mie mana imi trecea de ce nu ti-ar trece si tie piciorul? Sa-mi spui daca te-am ajutat! Dai FUNDA? :*
Sall PerfectAngel:
Nu ai ce sa faci trebuie sa stai si sa nu mai misti picioru este foarte greu de explicat trebuie sa nu-l mai misti nu stiu cum sa explic este foarte greu de explicat ti-am zis doar tine-l nemiscat si o sa iti treaca in cateva minute!
Sper sa nu te mai furnice
Una din posibilitatiar fi, ca ai ceva probleme legate de circulatia sangelui, o vizita la un doctor ar fi indicata, multe boli pot fi prevenite mult mai usor daca sunt depistate la timp, poate nu e nimic, insa mai bine sa fi sigur/a.
Nu exista vreun remediu-minune.trece de la sine
de obicei incerc sa-l misc sau il masez usor
Puneti sangele in miscare o sa treaca mai repede
[ ma refer la partea cu furnicaturile ] maseaza talpa
Dhhyyyy întreabă: