Daca ai deja pc, iti recomand tableta pentru ca o poti lua oriunde, bateria tine mai mult, si depinde si pentru ce o iei daca o iei pentru. internet, muzica. filme, poze e super.
LAPTOP mai bun, mai puternic, si mai ieftin pe langa o tableta care nu are nici pe un sfert resursele la laptop
As alege Laptop deoarece are procesor mai bun, spatiu de stocare mai mult, ecran mai mare, tastatura cu toate functiile si nu are touchscreen.
Pai ti-o iei sa arati lumii ca esti la moda si ca ai bani?
Eu n-am bani si nu mi-o iau sa o arat lumii! Ok? Dar daca as alege intre tableta si laptop. Nu m-as opri la laptop. Asa ca Relax si vezi-ti de viata!
Tableta ptk o poti lua ori unde si e mult mai folositoare. In plus acum laptopurile sunt demodate tabletele au ocupat primul loc. Sper ca te-am ajutat paa
Chiar daca tableta e performanta, nu vor fi aceleasi functii ca ale unui laptop. De exemplu, daca ti-ai lua iPad, nu ai avea flashplayer, ca pe un MacBook (True Story). Deci, eu as alege laptopul
Laptopt pentru ca e mai bun si mai mare poate chiar si mai ieftin
Pai tu ce ai vrea? Ambele is bune... Tableta e buna pentru net, muzica etc.Laptopul insa parerea mea e mai eficient Dar tu alegi pentru ce iti trebuie
Ba eu as alege tableta deoarece, bateria iti tine mai mult, si poti sa ii cumperi un gadget ca un fel de tastatura pentru ea, si arata ca un laptop.+ ca e si touch screen!
Laptop deoarece tabletele sunt mai costisitoare iar laptopul este mai performant.