| Anothergirl22 a întrebat:

Vreau să fac o pagină web. Știu ceva teorie și am pus și în practică, dar nu pe calculatorul de acasă. Ideea e că atunci când vreau să deschid pagina în browser apare exact așa cum e scrisă în notepad. Când vreau să o salvez și apare "Save as type" am schimbat din "Text Documents (*.txt)" în All Files, dar tot îmi apare după ce dau pe Save că e type txt. Și la extensii am folosit html. Nu înțleg care-i problema. La conținut totul e corect deoarece am încercat cu un conținut standard și întâmpin aceeași problemă. Vă rog mult să mă ajutați dacă intuiți vreo problemă.

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Problema este ca explorer-ul iti ascunde extensiile sau extensiile cunoscute.

Mergi pe la view si asigura-te ca iti afiseaza toate extensiile, si abia apoi modific-o.

Tu ai ceva de genul: fisier.html.txt

3 răspunsuri:
| vladutzu09 a răspuns:

Poti salva acel proiect in extensia.html sau sa salvezi comenzile intr-un notepad si sa le muti in proiectul. html dupa.

| Anothergirl22 explică (pentru vladutzu09):

Păi cam asta am încercat. Dar dacă intru la properties îmi apare tot că e txt. ai extensia html am folosit-o. Ar putea fi vreo problemă la calculatorul meu? Nu mi se salvează All files nicicum!

| Anothergirl22 explică (pentru cristimihailov):

Mulțumesc mult! Am rezolvat!

| cristimihailov a răspuns (pentru Anothergirl22):

Problema este ca explorer-ul iti ascunde extensiile sau extensiile cunoscute.

Mergi pe la view si asigura-te ca iti afiseaza toate extensiile, si abia apoi modific-o.

Tu ai ceva de genul: fisier.html.txt