| Cryzy a întrebat:

Vreau sa-mi activez o optiune la orange si am o problema. Am sunat la *100# intr-o zi de mai multe ori si cand am mai incercat odata imi tot arata ca se incarca si nu se mai oprea, nu aparea nimic... Unde mai pot sa sun sa-mi activez o optiune daca aici nu merge? Am incercat la 200 dar acolo e alta treaba.

Răspuns Câştigător
| cornculapte a răspuns:

Nu cred ca poti sa suni si altundeva pentru a activa optiunea. Du-te eventual la Orange si cere ajutor. Explica-le situatia si ar trebui sa te poata ajuta.

3 răspunsuri:
| cornculapte a răspuns:

Incearca mai tarziu sau in alta zi. Daca nu functioneaza, du-te la Orange sa-ti activeze ei direct optiunea, dar problema e ca ei nu ti-o pot activa din creditul pe care il ai tu, ci doar cu un nou credit de la ei. Cu alte cuvinte, platesti pe loc si iti incarca cu minute sau ce vrei tu.

| cornculapte a răspuns:

Incearca mai tarziu sau in alta zi. Daca nu functioneaza, du-te la Orange sa-ti activeze ei direct optiunea, dar problema e ca ei nu ti-o pot activa din creditul pe care il ai tu, ci doar cu un nou credit de la ei. Cu alte cuvinte, platesti pe loc si iti incarca cu minute sau ce vrei tu.

| Cryzy explică:

Pai am incercat...Ca de vreo doua zile nu-mi merge.
Dar altceva nu pot sa fac? Ca nu vreau sa dau iar bani pe credit din moment ce am.