Pai eu am studiat(nu am practicat) Muay Thai...este o tehnica de lupta care implica precizia in lovituri, se folosesc mainile cat si piciaorele.Cei priceputi la Muai Thay pot sa doboare un palmier doar cu lovitura cu tibia(LowKick).O lovitura foarte periculoasa mi s-a parut o faza cand dai cu cotul dupa arcada, ca sa ii tai arcada si sa se umple de sange.Nu implica forta ca la box, doar tehnica. Uita-te la cateva tutoriale pe youtube, nu prea inveti dar sa iti faci o idee ce este Muai Thay. Funda?
M-am uitat la cateva tutoriale si am observat ca cel mai mult se folosesc coatele si genunchi! Dar nu stiu un lucru: Muay Thai are miscari care pot lasa la podea inconstient un adversar? Adica ca o singura lovitura sa-l dobori? Pentru ca daca sunt mai multi ca si in cazul meu atunci am nevoie de asemenea miscari ca sa le fac fata.
Pai ar fi aia cu cotul in arcada, sau mai era una in care iti indoiai genunchi unesti antrebatele, si ii te ridici trecand cu antebartele unite pe langa pieptul lui si ii dai una in barbie dar trebuie sa sa ridici cu forta(chiar daca nu ti indoi mult.Dar cel imi bine ar fi ca incerci faza cu cotul pentru ca daca eu prinzi calumea nu se mai ridica.Mai uitate la tutoriale ca inveti multe.
M-am uitat si e destul de interesant! De unde esti? Sa stiu daca stii ceva sali de Muay Thai!
Nu am practicat... aveam un prieten care era profesor si imi mai arata...dar nu m-am dus nici odata la o sala.
Ok! Mersi mult de ajutor! Ai o funda de la mine!
Mersi
Recomand achiziţionarea unui spray iritant ori a unui aparat cu electroşocuri, pe lângă stiluri de luptă. Vagabonzii umblă cu bâte, cuţite, până dai cu piciorul te înţeapă de nu te vezi.
Cu spray-ul sau aparatul ma cam fac de ras in fata fetelor, nu crezi ? Eu a-si prefera un stil de lupta cu miscari frumoase si lovituri atat de maini cat si de picioare care sa-ti lase adversarul lesinat la pamant!
Rusupaul1991 întreabă: