| dعα a întrebat:

vreau sa stiu cum scap de un hacker? imi tot pune chestii jenante la status! va rog din suflet ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| peste2009 a răspuns:

Intra la ignore list si bifeaza prima casuta si nu o sa iti mai faca nimic astept funda

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Aici: http://4metin.ro/discutii-generale/anti-status-changer-t46082.html ai rezolvarea. Succes si numai bine!

| 愛日本 a răspuns:

Atentie! a aparut un nou site/script pentru Y! M 11 care il fac copii nebuni... nu face mare chestii, doar schimba statusul automat, depinde ce ii trece acelui idiot sa treaca... programul merge numai daca ai mess 11`! Pentru a scapa de acest script urmati urmatori pasii: 1. Apasati CTRL+Shift+P mergeti la "Ignore List" si bifati "Ignore anyone who is not on may Y! M list". Da si tu mai departe pentru siguranta ta

| dعα explică:

Va multumesc din suflet tuturor!

| justme4 a răspuns:

Majoritatea listei mele de mess are aceesi problema, inclusiv eu.
Atunci cand ti se schimba statusul, un id pe care nu il ai in lista incearca sa-ti trimita ceva, si in loc sa dai accept dai decline. Apoi ignore user, si il marchezi ca spam.

| DarkFromGrave a răspuns:

Asta e simplu intri la Messenger, apoi la Preferinte, Lista persoane ignorate si bifezi prima chestioara, dupa aplicare ^-^.

Asta e tot. Sper ca te-am ajutat happy

| giamgiam a răspuns:

Sall vreau sa stiu cum scap de un hecar imi umbla la setarile monitorului

| dعα explică (pentru giamgiam):

Habar n-am...sad