Dacă nu avea 15 ani, erai pedepsit cu închisoare strictă de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi, conform art.218 (1):
„Actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex, care nu a implinit varsta de 15 ani, se pedepseste cu inchisoare stricta de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi."
Părinții îți pot face ceva doar dacă pretind că ai determinat-o să întrețină relații sexuale cu tine, oferindu-i bani sau alte foloase, conform art.218 (3):
„(3) Daca actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex, care nu a implinit varsta de 18 ani, a fost determinat de oferirea sau darea de bani ori alte foloase de catre faptuitor, direct sau indirect, victimei, pedeapsa este inchisoarea stricta de la 3 la 12 ani si interzicerea unor drepturi."
În cazul în care te denunță, ai nevoie de un avocat bun pentru a se dovedi că ea a consimțit, și nu a fost determinată să întrețină relații sexuale cu tine.
Baftă!
Nu cred ca vei pati nimic pentru ca si ea a fost de acord, doar daca erai major te bagau la puscarie dar asa nu cred, probabil o amenda sau scoala de corectie daca se ajunge acolo. Roagate sa fie doar o amenintare din partea lor ca sa te sperie si sa nu te mai apropii de fata lor.
Doar daca fata spune ca ia fortato altfel nu ai ce sa patesti, daca spune fata ca ea a vrut atunci drum bun parinti nu au ce face ci nici politia
Wow copil emai incet. Poi daca si ea a vrut nu esti vinovat cu nimic tu.Deci nu iti face griji. P.S: Daca erai adult faceau plangere relatii sexuale cu minori.Dar asa nu iti face griji
Ea a venit la mine in oras si am mers la hotel cu acordul ei.si acolo ea a fost de acord sa faca acest lucru.Parinti ei au aflat si ma ameninta cu politia cum ca as face puscarie...fidca i-am dezvirginat fata
Buna! Problemuta ta este destul de grava... Incearca sa vb cu parintii prietenei tale. Spune-le ca nu vrei sa le invinuesti fiica, caci stii si tu ca esti vinovat (partial). Ea a vrut sa faca acest pas. Daca ei nu vor dori sa inteleaga, poate se mai razgandesc. Dar, daca te dau la politie. Le explici politistilor ce s-a intamplat. Daca ea doreste, sunt si anticonceptionale, de dupa, sau de inainte. Pt a preveni un copil. Insa tu nu poti sa mai faci nimic. Oricum politistii nu au decat sa-ti deie o posibila amenda, dar nu sa te bage la puscarie. Funda?
Din câte știu eu, nu e ilegal. Ilegal era dacă tu erai major și ea minoră - se chema "corupere de minori". Nu prea pot ei să-ți facă mare lucru, doar dacă, de frica părinților, se răzgândește fata și spune că ea n-a vrut și că ai violat-o. Dar și atunci se fac investigații ca să se dovedească.
Sa va explic ea fiind din alt oras a venit la mine si am mers la hotel.Acolo ea a fost de acord sa facem acest lucru (dragoste)1Parinti ei au aflat si ma acuza ca i-am dezvirginat fata, si ma ameninta cu politia ca ma baga in puscarie...(mentionez ca amdoi suntem minori,,, kair ea mai mare cu 2 luni ca mine)
Ea a vrut sa se culce cu mine ...au aflat parinti ei si ma ameninta u politia ca ma baga in puscarie ca i-am dezvirginat fata.ce poate sa-mi faca cu politia?