| MyNameIsCata a întrebat:

Vreau sa trimit un colet din Cluj pana in Maramures prin fan curier.Imi spuneti va rog tot ceea ce trebuie sa fac? Cine imi aduce banii? Cum trebuie sa impachetez coletul(e de imbracat)? Ce trebuie sa scriu pe el?
Mersi! Scuze categoria big grin

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Uite
http://www.fancourier.ro/tools/comanda-online/

aici faci o comanda sa iti vina curierul acasa sa ridice pachetul. Dupa ce iti inregistreaza comanda o sa iti dea canva in cursul zile un telefon sa vada da esti acasa si o sa vina sa iti ia pachetul. Ii spui cui il trimiti si cat vrei ramburs si gata. Dupa 3-4 zile o sa vina si curierul cu banii acasa.

coletul il ambalezi cat sa nu se vada ce e in el, si nu trebuie sa scrii nimic

1 răspuns:
| IsabelaIssa a răspuns:

Buna! Daca ai cont pe tocmai.ro, e mai simplu. Iti pui acolo anuntul, si il trimiti prin ei. Ai grija cand pui anuntul sa selectezi livrarea "gratuita" care este de 13 lei. Este mai ieftin oricum decat daca ai trimite prin fan curier direct. Livrarea este gratuita prin tocmai.ro, daca persoana respectiva iti trimite banii in cont. De acolo cand dai comanda o sa iti dea un AWB, pe care tu il completezi inainte cu datele tale si ale destinatarului. Trebuie sa fie in aria lor ca sa nu iti bage cost suplimentar (de obicei sa nu fie la tara), si la fel anumite categorii se platesc... Astepti curierul, vine si iti ridica coletul, unii il verifica, altii nu, deci ar trebui sa il lasi desfacut ca sa il vada. si o copie de buletin. AWB-ul il scoti tu sau selectezi sa il scoata curierul. Cam atat. happy Coletul il impachetezi in asa fel incat sa ajunga in siguranta. Nu se tine cont ca la posta sa nu fie vreo firma pe el sau ceva. Curierul iti va aduce banii inapoi sau cum am zis, cont bancar.