| Georgii a întrebat:

Vreau si eu o porecla…cv mai la moda: stresss, kid, sys…dau fundita…numele meu este Georgiana!

Răspuns Câştigător
| patty32 a răspuns:

Poreclele se dau in functie de personalitate, iar cum noi nu te cunoastem. vom da dupa prenumele tau
Geo, Gee, Lady Gy, Barbie Beat Down[preferabil daca esti blonda, dar merge si la brunete], Betty Boop, Bexboop, Baby Boo, Bunny Boo, Black princess...si cam atat imi vine in minte la ora asta.thinking
Pa, pa:*

9 răspunsuri:
| TheLoveDoctor a răspuns:

Geokid, PrincessGeo, KillTheAngel,¨˜"°º•Georgiana•º°"˜¨

| adi4ever a răspuns:

Bunicutza, Zgriptzi, Nebunatik, Creata, Stropinela, Asfaltina, Kiki, Blondina, Albinutza, Kiti, Mimi, Gaga, Eminema, Rebela, Scumpik, Sisi.si mai sunt multe. tie ti-ar sta bine CREATA(daca esti creata), Albinutza, Kiti, Turturica

| Denysa-Myhaela a răspuns:

Jorjii, Geo, Georgi, Geogicutza, Gya, Gigi, Gege, ceva gen jojo( dar sa iti zica repede cuvantu(geogeo), Iana, Ana, Gica.Gini,Gina,Ginis,Ginida,Gimi, astea pentru numele tau

| Cronki a răspuns:

Eu iti voi spune tongue Orgi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gyana, giako.

| AndutzaAndu a răspuns:

Gianna happy.

| johnyy a răspuns:

Sincer eu m-am gandit la cuvantul...trompeta,nu? ce zici?

| adi4ever a răspuns:

TheLoveDoctor iti multumim pentru stupid celor la care ai dat! Ai facut un gest nemaipomenit pentru ajutarea siteului si pentru a-ti satisface placerea, uite am sa ma pun si eu la mintea ta si iti voi da si ii rog si pe ceilalti care au stupid sa iti dea ca sa scapam de specimene ca tine

| manuelaaa a răspuns:

Baby bluebatting eyelashes