Cea mai buna e Ipad 2 dar si Ipad 1 sau Samsung Galaxy Tab! Daca nu ai bani pentru niciuna dintre ele, recomand sa nu investesti bani in tablete gen Aldro Allview sau alte tablete ieftine.Calitatea si rezistenta si fiabilitatea lasa de dorit! Recomand Ipad 2
Dar ipad-urile nu au slot usb din cate stiu eu
Cred ca ai dreptate desii eu stiam ca au dar acum m-am uitat pe internet! Orium eu imi sustin parerea ca ar fi bine sa iti iei una dintre ele si ca sa rezolvi problema cu internetul poti lua un modem wi-fi de la upc,rds sau de la ce doresti si in modul asta rezolvi toate problemele,poti sta cu cate dispozitive vrei, conectate la internet si nici pretul unui modem wi-fi nu e mare! Deci eu zic ca asa rezolvi problema dar daca totusi vrei sa aiba slot usb poti alege o tableta de pe piata dar iti spun AI GRIJA CE CUMPERI ca orice ai cumpara, costa bani destui si nu cred ca vrei o porcarie cu care sa ai probleme de fiecare data cand o deschizi!
Samsung galaxy tab 2 are si slot de card. merg undeva in afara tarii si nu este acoperire wifi
Poate ar fi mai sănătos să te gândești că a avea un stick nu e suficient. Important e să poți instala aplicația care gestionează conexiunea la internet pe o tabletă.
Astfel că în primul rând ai nevoie de o tabletă pe care se poate instala un sistem de operare care rulează în mod normal pe PC (adică Windows sau OSX). Ceea ce e mai greu de găsit. Așa că n-ai ce face cu stick-ul.
Apoi ar fi bine să iei în calcul faptul că aceste tablete oricum vin cu posibilitatea de a fi conectate la internet, pentru că de aia există, ca să stai pe net cu ele, nu să lucrezi în Photoshop.
Toate tabletele au Wi-Fi, iar multe au în același timp un sistem 3G integrat, adică poți pune o cartelă SIM și funcționează la fel ca un stick despre care vorbești tu (și ăla are un SIM în interior).
Deci, ce vrei tu e deja inutil. De aia nu e ușor să găsești.
Caută o tabletă care să aibă 3G (sau 4G) în specificații și ai rezolvat problema cu conexiunea la internet, fără să depinzi de rețele WiFi.
Dannnny întreabă: