Da...esta bunicel. eu folosesc unul super bun: Avast (este gratis)
fundita? am raspuns prima
Eu una am AVG si este foarte bun. nu am avut niciodata problema cu el si il am de vreo 5 ani... si am avut multi virusi cand eram mai mik)
Am vz pe un site ca este printre primele 5 adica primul pe lista)
Daca ai ultima versiune e si mai bine
Si mai stiu unul bun: Nod pe asta il are tata la laptop si tot la fel nu are problema cu el.
Ar mai fi si : Bitdefender 10, AVIRA PersonalEdition Classic, Avast Home, PC Tools Antivirus
By3y3:*
E bun! Eu il folosesc AVG (free) de ani de zile si nu am probleme.Am incercat cam toti antivirusii dar sunt enervanti rau la fiecare miscare te intreaba fac aia? nu fac aia? si la virusi detecteaza cam tot ce detecteaza si AVG. Insa iti dau un sfat: instaleaza si Malwarebytes' Anti-Malware langa AVG ("scanare rapida" o data pe saptamana si la o luna pe "scanare completa").
Sweetdreams Avira el cel mai prost antivirus)
Da, e foarte bun AVG. Eu folosesc Eset Nod32 Cum a spus Sweetdreams Nod e foarte bun daca ai un virus nod ti-l tine blocat adica nu-ti va face nimic la pc si sa nu instalezi cum a spus Raspuns anonim sa instalezi Malwarebytes' Anti-Malware ca ala e si el un antivirus si nu stiu cat de bun poate fi daca ai doua antivirusuri in pc nu-i bine de asta e cel mai bine sa ai un singur antiovirus in pc
Pastrezi antivirusl tau asa cum il ai numai pui nimic langa el ca nu-i bine
Bafa
Sper ca te-am ajutat! Funda?
Kaspersky a castigat toate testele. avg e slab, avastul care e pe gratis... te poti spala cu el pe cap
Am incercat mai multe si am ramas la avast poti sa descarci de aici are si limba romana http://uploading.com/files/dac58dc3/setup_av_free.exe/
stefanst2312 întreabă: