Nu am avut asa ceva pentru ca imi platesc abonamentul la timp. Dar nu vei castiga un proces cu ei doar pentru ca nu vrei sa-ti platesti abonamentul. Abonament pe care tu l-ai facut, stiind cat vei avea de platit. Daca nu platesti contravaloarea abonamentului, vei fi executat silit sau nu vei putea face un credit, niciodata in viata ta.
Depinde ce fel de credit, clar nu voi mai putea face din nou abonament decat daca platesc depozit, dar credite se pot face
Daca intri pe lista datornicilor nu vei putea face credit. Asa ca plateste abonamentul.
Nu ai cum sa castigi un proces cu Orange pentru neplata abonamentului!
este o chestie generala relativ la contractele de genul asta
am avut un prieten care a crezut la fel despre Telekom, pentru ca isi pierdea semnalul aleator si pierdea apeluri importante, a schimbat 5 telefoane si 3 cartele din care 2 le-a si platit si tot nu ii mergea (deci era clar ca e din Telekom) moment in care a vorbit cu un mic sef de acolo, care dupa ce a vazut ca nu poate rezolva problema i-a trantit: si ce? oricum trebuie sa platesti abonamentul pana la capat! (sa nu uitam ca Telekom a cumparat cel mai prost provider de GSM - cosmote si cel mai coMuist (atitudine tafnoasa si nepasare totala fata de clienti) serviciu de telefonie mobila - romtelecom, si deci a mostentit infrastructura si personalul)
si a vrut sa ii dea in judecata, dar eu (carcotas) l-am desumflat foarte simplu: cum poti sa ai un caz cand ei au milioane de abonati carora le merge telefonia?!? (asta ar spune la proces si ar castiga)
acum are Vodafone... prepay
Amenda? ca nu platesc abonament? nu am mai auzit, trimit firme de recuperari sa scoata banii, evident.Insa dupa 3 ani se prescriu facturile, oricum, va tin la curent cu acest proces, desi avocatul imi da sanse sa castig
Mir_Mirela_1978 întreabă: