Politia nu " te asculta ". Daca mai ai probleme faci hirtie scrisa si o depui la sectie cu nr de inregistrare. Vezi ca sint smecheri si folosesc tot felul de tertipuri sa nu primeasca. Insisti si depui. Daca te refuza suni la 112 si spui ca te refuza si ai sa vezi ca se rezolva. O hirtie scrisa, pentru ei inseamna obligatia de a cerceta, de a rezolva problema, intr-un mod sau altul. Deci SCRIS!
Poate nu e bun sfatul meu, dar eu zic mai bine sa te lasi pagubasa, nu are rost sa te bagi in card cu delicventii, poti avea probleme pe viitor!
normal ar trebui sa mergi la politie dar ce crezi, ca o vor aresta pentru asta! nu, or sa o ancheteze, vorbarie si acte multe si in final o sa scape, deh asa sunt legile in romania!
dar partea proasta este ca dupa ce ea, va scapa de pe mana politiei va dorii a se razbune...si mai bine mergi linistita pe strada, si atata paguba sa ai tu in viata ta!
crede-ma ca stiu ce zic, mi-e mi-au furat telefonul luna trecuta, cine crezi.chiar agentii de politie siii ce era sa fac, sa-i denunt, puteam s-o fac a aveam probe, numerele de telefon pe care sunase hotul!
stii ce am facut (dar nu stiu daca in romania se poate)am sunat la compania de telefonie mobila, am blocat linia telefonica si telefonul!
da, ai inteles bine telefonul, cand cumperi un telefon pe cutia lui si pe contract ai codul IMEI le dai acel cod si le spui sa-ti blocheze telefonul ca ti l-au furat!
asa persoana care ti l-a furat nu-l poate folosi, si nici nu poate "sparge"acel cod!
tu intre timp daca recuperezi telefonul, suni din nou la compania de telefonie mobila, iti dai datele personale, si ti-l deblocheaza!
dar iti repet, nu stiu daca se poate face asa ceva in romania, eu locuiesc in spania, si aici se poate!
tu suna totusi si intreaba, nu ai nimic de pierdut!
succes!
Andrea22844829384920294 întreabă:
ALEXICAmarketing întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: