| MrEggHead7 a întrebat:

Bună ziua, am 15 ani, ca să-mi primesc bursa profesională am nevoie de un card de student, liceul nostru cere cardul BRD-ISIC, însă doamna noastră diriginta a precizat că avem nevoie de buletinul nostru iar eu încă nu am buletin, e posibil să fac card fără buletinul meu?

Răspuns Câştigător
| AndreeaAda02 a răspuns:

Pentru un card este neapărat nevoie de buletin, si pentru bursa primită de tine presupun că e obligatoriu sa fie cardul pe numele tau. Intreaba daca se pot da banii pe cardul altcuiva din familie, este singura soluție.

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu! Trebuie sa-ti faci Carte de Identitate! Apropo! Buletine nu se mai fac din 2002.

| Yuoia a răspuns:

Pima CI se face la 14 ani. Tu de ce nu o ai nici la 15 ani?
Fa-ti CI (buletin) si apoi restul ce mai ai nevoie.

| MrEggHead7 explică:

Am uitat să menționez că nu pot să-mi fac cardul de identitate din motive personale.

| Elelei a răspuns (pentru MrEggHead7):

Nu exista sa nu poti face Cartea de identitate "din motive personale". Doar daca nu vrei sa o faci.

| MrEggHead7 explică (pentru Elelei):

Părinții mei, sunt divorțați și plecați fiecare într-o țară diferită, ca să-mi fac cartea de identitate am nevoie de unul dintre ei, iar ei vin când o zbura porcul. Așa că da, există să nu poți face carte de identitate "din motive personale". Eu vreau, chiar vreau carte de identitate.

| AndreeaAda02 a răspuns (pentru MrEggHead7):

La politie unde se fac buletinele ai intrebat ce poti face in cazul asta? ca e nasol sa ramai fara buletin, poate se face unul provizoriu... sad