| cmalin a întrebat:

Am castigat un proces cu o firma distribuitoare materiale constructii. Firma este din Constanta, eu sunt din Cluj. Procesul s-a tinut la Cluj deoarece firma are punct de lucru la Cluj. Procesul l-am castigat la sectia contencios administrativ, conflicte de munca. Am castigat procesul si am primit decizia, dupa care am platit timbrul si s-a facut formula executorie. Intrebarea mea este: cum pot intra in posesia sumei de 2600lei fara a mai apela la un executor?

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Incearca sa mergi la banca debitorului, cu sentinta definitiva si investita cu formula executorie.
Solicita transferul sumei intr-un cont de al tau sau cache, pe baza sentintei.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faceti o notificare prin avocat, daca nu raspund atunci doar prin executor. Oricum va recuperati banii dati executorului.Sunt cheltuieli de executare.

| cmalin explică:

Multumesc pentru raspunsurile vostre. Cred ca o sa aleg varianta lui OldBoy, deoarece am castigat procesul fara sa imi angajez un avocat, iar faptul ca ma pot duce direct la banca fara sa mai trec pe la executor mi se pare o idee buna. Banuiesc ca si executorul tot cam aceeasi cale o sa urmeze. proprire pe cont, etc. Multumesc mult!