| geogas a întrebat:

Am tot vazut pe internet I-FOREX si nu m-am lamurit ce este de fapt si as vrea sa ma lamuriti voi! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Babylonul a răspuns:

I-FOREX ceva de bani nu stiu?:)(((((((((((www.iforex.ro/))))))))))))uitate bvafta:)

5 răspunsuri:
| XxXandr33aXxX a răspuns:

Un program pentru net cum este si google sau internet explorel, oricum te sfatuies sa nul descarci k nu este bun deloc l-am avut si eu. Funda?

| hamaqes a răspuns (pentru XxXandr33aXxX):

Funda pentru ce ai zis tu? esti total pe dinafara rolling on the floor nu stiu cum ai putut scoate asemenea balarii! laughing Forex este o piata de tranzactie! in niciun caz un ''browser'' daca la asta te refereai.si se scrie internet explorer!

| hamaqes a răspuns (pentru XxXandr33aXxX):

App...daca tu zici ca l-ai avut...cum era? laughing ca vad ca mai scoti si niste minciuni care nu le crede nici ultimul tantalau de pe Terra.

| XxXandr33aXxX a răspuns (pentru hamaqes):

Mozilla Firefoxlaughingscuze am citit eu gresittongue Chiar trebuia sa faci atata caz pentru o mica greseala?laughing

| alexMN a răspuns:

Este o platforma de tractionare online, in principal perechi valutare (EX: Euro/Dolar). Daca esti la inceput de drum iti recomand un blog cu articole interesante, unde poti gasi mai multe infromatii care sa te ajute.

http://romaniaforex.org/