Legea este lege pentru toată lumea, eu știu că acolo scrie că între orele 22:00-8:00 și 13:00-14:00, nu că pune un anumit bloc, așa scrie acolo. Nu faci niciun abuz ci semnalezi că cineva încalcă regulile ceea ce este bine. Din păcate, problema asta nu se poate rezolva cu forța, deci să nu te gândești la așa ceva, nu ai decât să chemi poliția, altfel nu ai cum.
Am chemat politia dar dupa cum am spus mai sus,uneori sunam de o gramada de ori si abia au venit peste o ora, odata am sunat toata noaptea si nu a raspuns nimeni. Si nu vreau acum sa incalc regulile, dar vreau sa gasesc o solutie. Teoretic ar fi cum ai spus tu, sa sun la politie si sa vina dar la cum se misca aparent trebuie sa caut o alternativa legala. Nu vreau sa fiu absurd dar cum ai spus, legea e pentru toata lumea si cumva vreau sa fac sa se respecte. Incerc sa fac cumva sa rezolv totul dar e greu...
M-am gandit sa scot la xerox legea in care specifica programul de liniste si unde arata sanctiuniile/amenzile. Sa le pun al intrare la bloc,la fiecare etaj,pe avizier,pe scurt, sa fiu vazute. Stiu ca sanse mari sa aduca acest lucru un impact negativ dar macar lumea va citii, va vedea si vor stii ce se intampla daca incalca programul de liniste. E cum ai spune, un avertisment sa spunem, de nu respecti legea, poftim amenda.
Sper sa aiba impactul pe care il caut.
Ii nasol ca trebuie sa recurg la tot felul de chestii sau sa cer sfaturi pe cand legea e una pentru toti, dar din pacate intr-o astfel de lume traim, sa ne punem pe primul loc si sa ne gandim la binele nostru.Maine seara o sa anunt rezultatul, sper sa fie unul bun
Mna,deci am fost la cheltuieli
am vorbit cu vecina de langa mine
a spus ca si dansa e terorizata
nu se poate odihnii
si nu doar din cauza ce e afara,aparent sunt si vecini pe partea ei cu problema
a spus ca abia s-a mutat aici si se gandeste deja sa se muta ca atat de groaznic e
Am vorbit cu administratorea de la bloc
i-am spus ce s-a intamplat, ce se intampla, etc
ea e administratore la mai multe blocuri deci stie ce se mananc
Mi-a spus deja, fara politie nu exista rezolvare
Pe scurt, o sa sun la politie pana o sa se satura ei
Si o sa merg si depun plangeri pana se satura