| Onisim13 a întrebat:

As avea o intrebare nu stiu ce sa fac am 380 lei ce sa-mi iau bicicleta cu jante duble toata dotata sau ce sa-mi iau ca nu stiu?

Răspuns Câştigător
| bianca3 a răspuns:

Daca esti fata:poti sa iti iei haine,machiajuri,role,bicicleta de care spuneai.Daca esti baiat:haine, role, bicicleta. Ai multe alegeri. Poti sa iti iei chiar si un telefon sau un mp3. Daca ai prietena prieten poti sa ii iei si lui/ei un cadouhappydaca esti baiat poti sa ii iei o pereche de cercei. niste flori si ciocalota (nu ii lua ciocolata daca tine regim)laughing. Daca esti fata poti sa ii iei un tricou ceva.Deci baftahappy Poti sa mai strangi bani si sa iei ceva mai scump daca vreihappy Deci te'as ruga mult sa imi dai si mie fundahappy

3 răspunsuri:
| raduuul a răspuns:

Nu-ti ajung banii pentru o bicicleta toata dotata, mai stranga bani e sfatul meu

| Kassandra_9578 a răspuns:

Daca esti fata nu da banii pe bicicleta si ia-ti niste haine super cool iar daca esti baiat ia-ti o bicicleta

| kidda_7634 a răspuns:

Ia-ti un Bmx Moongose, te sfatuiesc, sau daca iti strangi ma multi bani ia-ti We the people. Sunt cele mai bune Bmx`uri daca iti place sa te dai cu bitsa.tongue