Salut,
Daca doresti inchiderea abonamentului inainte de terminarea perioadei contractuale, o poti face prin plata lunilor ramasa. Daca nu achiti factura, abonamentul va fi suspendat pentru neplata si ulterior, vor interveni si penalitati de intarziere.
O zi buna,
Orange Helper
Mergeti sa-i inchida cartela, ca macar cel care gaseste telefonul sa nu faca cost suplimentar sa aveti de platit si in plus, si platiti tot restul abonamentului pana cand acesta expira. Daca refuzati sa platiti Orange-ul o sa inceapa sa puna penalizari si daca tot nu raspundeti o sa va dea in judecata si pe baza contractului o sa trebuiasca sa platiti toate datoriile+penalizari si toate cheluielile de judecata. Si de asta nu scapati pentru ca exista acolo un contract. Nu sunt asa prosti astia de la Orange. Daca baiatul are un cont in banca o sa-i faca poprire si pe cont (adica nu o sa mai poata scoate nici banii din banca) pana plateste tot.
Abonamentul este pe cartela
Si eu am abonament Orange +telefon, dar nu mai este bun.
Daca nu platesti abonamentul pana la sfarsitul contractului, te poate da in judecata, e pe baza de contract.
Apoi eu asa stiu.
Sunt in strainatate dar nu pot sa folosesc cartela, dar platesc in continuare.
In caz de pierdere a telefonului sa anunte pe cei de la Orange, asa stiu. Apoi o sa vada ce o sa-i spuna, poate ii da altul, nu stiu sigur
Trebuie platit pe perioda contractuală, în caz contrat te pune oricum sa platesti pe cale juridica. Dacă este un abonament pe 1 sau 2 si vrei sa faci rezilierea trebuie sa platesti dinaintea totalul lunilor de plata care au mai ramas din contract. Deci ori tot odată ori lunar tot trebuie platit. Această problema trebuie anunțată la sediul lor si faci cerere pentru a-ti porta numărul pe un alt sim. Astfel ai acelasi nr si continui abonamentul pana la sfarsit.
anonim_4396 întreabă: