| ade7love a întrebat:

Intampin si eu o problema si vreau sa fiu lamurita. Cineva mi-a trimis sambata dimineata din Brasov in comuna Cornesti,judetul Dambovita, la 150 km diatanta un colet cu un telefon si nici pana acum nu l-am primit. De ce? D-au funda...

Răspuns Câştigător
| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Pe linga faptul ca duminica si luni au fost zile libere, curierul nu pleaca la drum lung cu un singur colet. Aduna mai multe pe un traseu comun. Uneori, curieri de la aceeasi firma isi transfera colete pe traseu, pentru optimizarea traseului. Dar pentru asta dureaza.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Maine il primesti.

| mihai69 a răspuns:

Ești sigură că ți-a fost trimis (adică e din partea unei persoane de încredere, sau l-ai cumpărat de pe internet și vânzătorul ți-a spus să-i trimiți banii și îți va trimite și el telefonul)?
Pentru conformitate, solicită expeditorului AWB-ul coletului și așa vei ști sigur care e starea acestuia.

| Pool77 a răspuns:

Luni era zi nelucratoare, probabil curierul a preluat "telefonul" ieri. Iar pana ti-l aduce trec zile, probabil va ajunge pe vineri.

| Pietricel a răspuns:

Il primesti maine.

| ade7love explică:

Astazi e joi si tot nu a venit. Am fost la posta si au venit multe colete, numai al meu nu. De ce? Ce sa fac?