Întrebare recomandată | costi900 a întrebat:

Buna ziua, mi-am schimbat locul de munca iar la noul LOC imi cere adeverinta de cotizare pe ultimele 12 luni, ce continue aceasta adeverinta? Intreb deoarece in paranteza scrie ca trebuie veniturile, z ilele lucrate, zilele de concediu Fara Plata, medical, legal si nu stiu ce sa fac adica trebuie sa cer eu toate astea sau sunt mentionate in adeverinta de cotizare? Multumesc.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
7 răspunsuri:
| kenzo a răspuns:

Se obține de la casa județeana de pensii din orașul in care locuiești.

| AdrianaBacescu a răspuns:

Sunt menționate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se cere adeverinta de cotizare pe ultimele 12 luni? Eu stiam ca se cere mereu pe 6 luni?

| ruddy a răspuns:

Eu din câte știu nu este obligatorie, dar la fostul job când ai făcut lichidarea ar fi trebuit sa primești aceasta foaie cu toate informațiile

| Andrei007007 a răspuns:

E foarte simplu, iti faci un cont la ANAF, ai acolo "Spatiul Virtual" si poti face o cerere pentru adeverinta de cotizare pe cate luni vrei tu. Ah, de asemenea ai si alte avantaje precum cotizarea la stat (adica sa vezi daca patronul ti-a platit contributiile la stat). Ia legatura cu ANAF si fa-ti cont!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Andrei007007):

Nu intrebam cum se poate obtine o adeverinta de cotizare pentru o anumita perioada de timp. Ma intereseaza daca este vreo regula ca daca angajatorul cere acest document sa il ceara pe ultimele 6 luni. Eu asa stiu de la mai multe persoane care au schimbat de mai multe ori job-ul.

| userjune90 a răspuns:

Salut!happy
Nu, nu este nevoie să ceri nimic, acestea sunt deja menționate.